2777
2789
عنوان

بارداری ۳ قلو

3065 بازدید | 109 پست

سلام چند روز قبل تیتر بتام رو گفتم گفتم چرا چند برابر شده اینا .....دیروز رفتم ۳ تا ساک دید با کیسه زرده از رو سونو شکم یعنی الانم من موندم شوهرم تو شوکیم هنوزم نمیدونم خوشحال باشم خدایا حکمتتو هزار مرتبه شکر بعد سقط دوسال پیشم یه سال خورده ای بود اقدام بودم نمیشد هی دکتر هی اینور اونور تا با یه بار دریافت دارو باردار شدم تازه سونو گفت شاید یکی اینور اونور قایم شده باشه.....همسرم نارحته خودم خوشحالم اما میترسم...نمیدونم چه حسی دارم گیجم تو شوکم.....خدایا ممنونم ....حالا فردا میرم دکترم ببینم چی میگه ...امیدوارم از امتحانت سالم بیرون بیام خدا جون‌...نمیتونم به کم کردنسون فک کنم ولی خوب سرچ کردم.‌‌...نمیدونم دو هفته دیگه صدای قلبشون رو بشنوم چه حسی پیدا میکنم....گیجم منگم ....کاش اینقدر شرایطمون خوب بود خدایا خودت کمکم کن ..‌‌..دلم گرفته خوشحالم نارحتم نمیدونم....

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

😀🌹چه عالی خوشحال باش

سه تا فرشته میاد رو دامنتون

پل میخوایم چیکار؟ یه عده آدم قبلا از زیرش رد میشدن، الان قراره از روش رد شن......هواپیما میخوایم چیکار؟قبلا یه عده آدم قبلا زمینی سفر میکردن الان هوایی سفر میکنن!!! (امیدوارم متوجه کنایه ای بودن امضام شده باشین)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مبارکه عشقم 

۳تا بچه یهو عالی 

اگه فک میکنی با طلاق اوضاعت بدتر میشه پس بین بد و بدتر ،بد رو انتخاب کن ،کر و کور و لال شو تا حداقلش ارامش داشته باشی شاید دراینده اوضاعت تغییر کرد 💢دکتر هلاکویی💢خداوند از همه نسبت به بندگانش مهربانتره من اینو به چشم خودم دیدم 😍😍😍😍😍عاشقتم خدااااا

شاکر باش گلم مبارکه اصلا هم به کم کردنشون فکر نکن

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
ای جونم الان چندهفته ای

۵ هفته و ۴ روزشونه 

🌹رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹                      خدا جونم‌ ممنونم که منم به وقتش مادر میکنی😊

عززززززیزم یعنی میشه منم باردارش شم😍😍

منم سقط داشتم یه سال حدودا میگذره الانم این ماه برای اولین بار دارو گرفتم یعنی میشه منم دوقلو یا سه قلو‌داشته باشم ای خداااااا

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
عزیزم بسلامتی ماشاا خدا خیلی دوست داره هدیشو پس نزن،میشه با دل پاکت دعا کنی مشکل منم همین ماه حل شه

انشالله عزیزم انشالله هرکی هرچی میخواد بدست بیاره انشالله به آرزو و خولستت بررسییی