2777
2789
اره بخدا😔

انشالله تنتون همیشه سلامت باشه عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب انواع بیماریها رو بهمراه داره

من عمم زود یائسه شد

مامانم هم دیر

وقتی شرایطشو مقایسه میکنم بخدا عمم خیلی بهتره 

فقط یه فشار بالا داره و گرمایی شده

ولی مامانم طفلک همیشه خدا پریوده و همیشه کم خونیه شدید داره

الان ۱۰ساله که همش یا خون بهش تزریق میکنیم یا امپول اهن

یا بیمارستانه

دوباره میسازمت💪

انشالله تنتون همیشه سلامت باشه عزیزم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

همچنین شما گل💋

مامانم الان مطب دکتره

التماس دعا دارم ازتون که دکتر بگه مشکل خاصی نیست🙏🙏🙏🙏🙏

خیلی نگرانشم

دوباره میسازمت💪

همچنین شما گل💋 مامانم الان مطب دکتره التماس دعا دارم ازتون که دکتر بگه مشکل خاصی نیست🙏🙏🙏🙏🙏 ...

براشون صلوات میفرستم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همچنین شما گل💋 مامانم الان مطب دکتره التماس دعا دارم ازتون که دکتر بگه مشکل خاصی نیست🙏🙏🙏🙏🙏 ...

الهی آمین.مراقبش باش.هیشکی جای مادر رو نمی گیره😥😥

بی منم میشه...
من عمم زود یائسه شد مامانم هم دیر وقتی شرایطشو مقایسه میکنم بخدا عمم خیلی بهتره  فقط یه فشار ...

ای واااای بنده خدا...

منم یکی از دوستام زود یائسه شد همش پادرد داره

...و اینکه یدفه انقدر چاق شده که خودش بیچاره خیلی سختشه

منم از این چیزاش میترسم

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

یعنی چی 

مهربون میشه واسه سلامتی وظهورامام زمانت یدونه صلوات بفرستی 😍 ای که مرا خوانده ایی راه نشانم بده ❤   راستی :پرفایلم یکی از آروزهامه اگه دوست داشتی واسم دعا کن بهش برسم و کنکور سراسری فرهنگیان قبول بشم  دوست خوبم   خانم معلم آینده  👩‍🏫  قول میدم واسه دانش آموزهام ی معلم خوب و مهربون باشم❤
فدای لطفت❤❤

عزیزی💋

ای واااای بنده خدا... منم یکی از دوستام زود یائسه شد همش پادرد اره ...و اینکه یدفه انقدر چاق شده ...

ان شاءالله نتیجه بگیرید از دارو.نگران نباشید.استرس بدترین چیز ممکنه.منم دوست دارم دیر یائسه بشم.

بی منم میشه...
ای واااای بنده خدا... منم یکی از دوستام زود یائسه شد همش پادرد داره ...و اینکه یدفه انقدر چاق شده ...

اره درسته چاقی هم از عوارضش هس

من میگم تا جوون هستیم باید تغذیه مون رو درست کنیم که تو میانسالی نه ادم میتونه رژیم بگیره نه بدنش طوری هس که بتونه مث جوونی ورزش کنه 

دوباره میسازمت💪