2777
2789
برای زنان سیده ۶۰سالگی و بقیه زنان ۵۰

ببخشید زنان سیده کیا هستن؟

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وای مگه چقد عمر میکنیم که ۶۰سالش هم پریود باشیم من برعکس دلم میخوا بشه ۴۰

مگه بده😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
واقعا؟دیگه ۳۰ خیلی کمه.

اوهوم

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
مامان من ۴۰ یائسه شد

خیلی زوده😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من بدبخت که علائمشو دارم😫 ۴۳سالمه

برو دکتر زنان حتما پیگیر باش.منم یکی رو می شناسم این طوری بود پیگیر نشد..دکترش گفته بود اگه زود متوجه میشد و پیگیری می کرد میشد عقب تر بیفته

بی منم میشه...
من انقد از پریودی بدم میاد که🤮

منم ولی خون کثیفه بدنت

برو دکتر زنان حتما پیگیر باش.منم یکی رو می شناسم این طوری بود پیگیر نشد..دکترش گفته بود اگه زود متوج ...

آره گلم اون هفته رفتم بهم قرص داده

دیگه توکل بخدا...

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
منم ولی خون کثیفه بدنت

مامانم که طفلک دوران یائسگیش جوریه که الان ۸ماهه قطع نمیشه 

انقد کم خونیش شدید شده که

الانم کلی ازمایش داده و احتمالا باید رحمش رو دربیاره

زن خیلی بدبخته

دوباره میسازمت💪

مامانم که طفلک دوران یائسگیش جوریه که الان ۸ماهه قطع نمیشه  انقد کم خونیش شدید شده که الانم ک ...

همه دردا واسه زنه🤦🏻‍♀️

ببخشید از چه نظر ناراحتی ؟

خب انواع بیماریها رو بهمراه داره