2777
2789

سلام خانومای گل،من صابون دستساز درست میکنم با بهترین مواد و روغن های مفید..، همه صابون ها طبیعی هستند و پالم و مواد نگهدارنده پارابن نداره

میتونین با خیال راحت استفاده کنین بدون اینکه به پوستتون ضرر بزنه...در ضمن شست و شوی بیشاز حد با صابون موجب خشکی پوست میشه، سعی کردم بهترین روغن ها رو استفاده کنم که این اتفاق نیوفته...بعد استفاده مرطوب کننده و سرم های پوستی خودتون رو استفاده کنین و از پوست قشنگتون لذت ببرید،انواع صابون موجوده ،خواستید در خدمتم😘

صابون زردچوبه 

صابون نمک دریا 

صابون گل محمدی

صابون لیمو

صابون سدر و حنا 

صابون ضد لک

صابون جوانساز

صابون سفیدآب

مشکل پوستی خودتون رو بگین تا بگم کدوم صابون مناسبه و خواصش چیه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درسته همه  چیش طبیعیه ولی باید ازمایش بش ph سنجیده شه الکی ک نیس

درسته عزیزم،من دوره صابون سازی رفتم و میدونم نحوه phهر صابون چجوریه و از کاغذ phاستفاده میکنم، پی اچ طبیعی پوست ۵/۵هستش،باید از پی اچ طبیعی پایین تر باشه تا آسیب نرسه،به جز صابون لیمو که۶هستش بقیه صابون ها پایین تر از ۵/۵هستن....متاسفانه اغلب صابون های صنعتی phبالایی دارن