خیلی شیرینه و جالب اما کاش انقد گرونی نبود🥺برا ما که نشد ولی ان شالله ارزونی شه و جیبای عروسای جدید و آینده پرپول باشه بتونین جهزیه هرچی دوس دارینو بخرین بنظرتو لوازم برقی چیارو حذف کنم ؟؟؟نمیخام خرج اضافه بزارم رو دست مامانم
موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌
سمت ما جهیزیه اصلا نمیگیرن همه چیز بر عهدهی داماد محترم هستش
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
سمت ما جهیزیه اصلا نمیگیرن همه چیز بر عهدهی داماد محترم هستش
ببیچاره داماااد
موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌
من که تصمیم دارم فقط وسایلی که میدونم استفادمه رو بخرم،یخچال،جارو برقی،همزن،فر و غذاساز شاااااید،ماشین لباسشویی،اتو از هر کدومشم معمولی و زیبا حد متوسط والسلام
لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
چرا خیلیم خوبه سمت ما مهریه سکه نمیزارن داماد بیچاره نمیکنن
مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید. عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن و مهربانی است❤️
سمت ما جهیزیه نمیخرن واسه دختر ولی در عوض مهریه کم میزارن سکه نمیزان ۱۹ مثقال طلا مهریه میزارن