2777
2789
عنوان

کیا جهیزیه میگیرن

403 بازدید | 80 پست

خیلی شیرینه و جالب اما کاش انقد گرونی نبود🥺برا ما که نشد ولی ان شالله ارزونی شه و جیبای عروسای جدید و آینده پرپول باشه بتونین جهزیه هرچی دوس دارینو بخرین بنظرتو لوازم برقی چیارو حذف کنم ؟؟؟نمیخام خرج اضافه بزارم رو دست مامانم

همه دخترا باید جهیزیه بگیرن دیگه عزیزم

مگه انتخابیه🥲

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

سمت ما جهیزیه اصلا  نمیگیرن همه چیز بر عهده‌ی داماد محترم هستش

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببیچاره داماااد

موقعی خستگیم در میره که موفق بشم و خوشحالی رو تو چشمای مامانم ببینم 😍🍃🍭 هیچوقت ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیت مقایسه نکن♡ جوری پیشرفت میکنم که الگوی خیلیا و مایه افتخار خانوادم بشم 😍😌 

کجا؟

اگر امشب تا ابد ادامه داشته باشد....                                    مهم نیست اگر فردایی نباشد                                       

من که تصمیم دارم فقط وسایلی که میدونم استفادمه رو بخرم،یخچال،جارو برقی،همزن،فر و غذاساز شاااااید،ماشین لباسشویی،اتو از هر کدومشم معمولی و زیبا حد متوسط والسلام

لینک حرف ناشناسhttps://harfeto.timefriend.net/16469353197393
منظورم الان جهیزیه میگیرن در حال خرید😅

اهان🤗

ببیچاره داماااد

چرا خیلیم خوبه  سمت ما مهریه سکه نمیزارن     داماد بیچاره نمیکنن

مهربان تر از اونی هستم که فکرشو میکنید.  عاشق مهربانی و محبت کردن هستم. ❤️دختر قشنگم وقتی که به دنیا اومدی اولین چیزی که از مادرت یاد میگیری دوست داشتن  و مهربانی است❤️
کدوم شهرین مهریه چی ؟

سمت ما جهیزیه نمیخرن واسه دختر ولی در عوض مهریه کم میزارن  سکه نمیزان  ۱۹ مثقال طلا مهریه میزارن