بچه ها تو دوتا از تاپیک های قبل ترم توضیح داده بودم خیلی خلاصه میگم خواهشا جزئیات رو اگه میخواید بدونید از تاپیک های قبلتر بخونید چون اینجا تهمت میزنن که به منظور بد تاپیک زدم و بیشتر اعصابمو خورد میکنن، همینجوری بخاطر این داشتان روحیمون بهم ریخته هست، به دوستم توسط یکی از آشناها که خیرسرش مثلا قابل اعتماد بود تعرض شده، بنا به دلایلی شکایت نتونست بکنه، بعد این مرتیکه زده عینک دوستمو وسط کثافط بازیش شکونده، عینکه قابل تعمیر نیست، وضعشون خیلی ضعیف نیست ولی وضعیت روانی خانوادش جوری نیست که الان بگه ۷۰۰ ، ۶۰۰ ت عینک میخوام، بنظرتون پیام بده به همون بی ناموس بگه خسارت بده؟ من گفتم اگه هیچ راهی نداری یه پیام خیلی جدی و خشک و کوتاه بده بگو خسارت زدی انقد بزن به کارتم
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
یارو تجاوز کرده بعد بیاد خسارت عینک بده؟فاکینگ کیدینگ می؟ اون اگه میخواست پول بده میرفت با آدمش نه ...
ببین طرف یه مدل خاصیه، بیخیاله، همش ریختن خونش میریزن میپاشن، تو خرج کردن کم نمیزاره وضعشم خوبه، منتهی بخاطر ابروش نمیخواست زن بیاره بی ناموس بی شرف دید این دوست من ساده و گیجه، با دوز و دروغ کشوندش تو خونه، اصلا یه قضیه ی گندیه
زن خوبه خوشگل باشه سفید و کمی چااااااااق سفید و کمی چاق، آها، مرد خوبه خوشتیپ باشه پولدار و بداخلااااااااق پولدارو بداخلاق
ببین اگه مث خر گیر کرده تو گل، چشماش ضعیفه اصلا نمیتونه بخونه یا رانندگی کنه، منم الان ندارم بش بدم، از دست اون بی شرف بی پدر هم تونسته فرار کنه اونشب، گفتم اگه دیگه واقعا هیچ راهی نداری یه پیام خیلی جدی و خشک بده
به نظر من یا شکایت کنه یا کلا بیخیالش بشه.طرف آدم درستی نیست ممکنه اتفاق بدتری بیفته
ببین شکایت که نمیشد اصلا فرتی هم دوستم رفت حموم اونشب دیگه آثار جرمی نمونده، ولی طرف ۴ تا ۶۰ لیتری شراب تو زیر زمین داشت، زنگ زدیم پلیس لو دادیم قضیه رو ولی بی نام و نشون، گفتن ماشین میفرستن ولی هنوز خبری نشده
این پیام شما یعنی بله ماهم هستیم پول بده ماروببر😵😵😵😭
چه ربطی داره خانم محترم! گفتم خود دوستم مشکل داره و میخواد پیام بده به طرف بگه خسارت عینکمو بده، نظر بقیه چیه بکنه این کارو؟ دست شما درد نکنه به این تعبیر کردناتون،