2777
2789
عنوان

درمان باد بواسیر در خانه

5508 بازدید | 26 پست

سلام من چند وقتی هستش ک خارش مقعد سوزش داشتم فهمیدم ک باد بواسیر هستش خارش شدید داشتم خاروندم و الان زخم شده شدیدا هم درد داره هم سوزش ن میتونم بخوابم ن بشینم ن راه برم شب و روز ندارم ب خاطر دردش

دکتر نمیتونم برم خجالت میکشم خیل هم بزرگ نیست تازه اینجوری شدم اندازش کوچیکه 

کسی راه حلی برای درمان قطعی توی خونه میدونه لطفا کسی میدونه بگه توروخدا دیگ درد امونم رو بریده 😣😣😣😖😖

هرکی تجربه داشته خوب شده بگه لطفا😫😫

حتما دکتر برو منم اینقدر نرفتم تا کارم کشید به جراحی پماد هنوروئید یا شیافشو بگیر استقاده کن

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگرعسل طبیعی داری به آن محل بزن. روغن بنفشه را با پنبه آغشته کن  داخل مقعد را روغن مالی کن روزی ...

اینقد میسوزه و زخم شده ک حتی اب میزنم میسوزه ب برسه ب عسل و اب نمک😖😖

پماد آنتی همورویید ازون اپلیکاتور دارها بخری زود خوب میشه 

منکه نابود بودم بااینا خوب شدم 

نمیتونستم بشینم راه برم اصن 

رژیم غذاییتو درس  کن میوه و سبزی و سالاد رو انه بخور انقد ر زود خوب میشی 

من خونریزی شدید داشتم ولی خدب شدم 

مایعات بهور لرنج و ماکارونی کمتر بخور

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗
اگ اینطوری انجامش میدن خداکنه خوب بشه

صددرصد خوب میشه فقط غذاهای آبکی وسوپ و ملین وفیبر دار مصرف کن که مانع یبوست بشه والا یبوست به شدت باعث تشدید اون میشه از خوردن غذاهای تندو فلفل وادویه های تند هم خودداری کنید.