2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگر برای کوتاه مدته نخر.

چون نوسان زیاد داره

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

قیمت طلا در کوتاه مدت نوسان جزیی داره حتی  اگر توافق هم بشه (که احتمالش کمه)ممکنه از نظر روانی در بازار کمی تاثیر بزاره ولی چون زیر ساخت های اقتصادی ضعیفه و ارزش پول ملی کم میشه در بلند مدت قطعا صعودیه ضمنا برای سرمایه گزاری اگر میخرید فقط سکه بخرید

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم

منم میخوام بخرم امروز ۱۷ تومن اومده پایین میخوام صبر کنم پایینتر میاد میخرم ولی واسه سرمایه گزاری طلا خوب نیس من خودم سکه رو ترجیح میدم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت
منم میخوام بخرم امروز ۱۷ تومن اومده پایین میخوام صبر کنم پایینتر میاد میخرم ولی واسه سرمایه گزاری طل ...

اخه دوس دارم استفاده بکنم..براسرمایه گذاری هم هس ولی فعلا قصد فروشش ندارم

اخه دوس دارم استفاده بکنم..براسرمایه گذاری هم هس ولی فعلا قصد فروشش ندارم

خب پس بخر شاید دوباره بیاد تا۱ تومن ولی کمتر از اون دیگه نمیاد چه اشتباهی کردم چند وقت پیش تا۹۰۰ تومنم اومد نخریدم امیدوارم۹۰۰ بیاد برم بخرم

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت