2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

من روند عادی زندگیمو بردم جلو یک ماهم بود نمیدونستم رفتیم کوه نوردی حسابی ی جا هم  کم مونده بود برم تو سیلاب رودخونه  

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

نفهمیدم..منظورم اینه ممکنه باردارم بشیم نفهمیده باشیم ممکنه زود سقط شه؟همون چند روز اول

نه عزیزم من بارداربودم ولی نمیدونستم دوهفته از پریودیمم گذشته بود شهرغریب خانه گرفته بودیم همه وسایلمون با شوهرم جابه جا کردم به جز یخچال وگاز که راننده کمک کرد بقیه ش من وشوهرم بودیم بعد فهمیدم حامله بودم اتفاقی هم نیوفتاد چیزی که خدابنده خودش هم مراقبشه

من روند عادی زندگیمو بردم جلو یک ماهم بود نمیدونستم رفتیم کوه نوردی حسابی ی جا هم  کم مونده بود ...

جدی ..آخه یکی از دوستام خیلی پیاده روی کرده بود و تا یک ماه نفهمیده بود برا همین لک داره نمیدونم ربطی داشته یا نه ..ولی خودش به این ربط میده

نه عزیزم من بارداربودم ولی نمیدونستم دوهفته از پریودیمم گذشته بود شهرغریب خانه گرفته بودیم همه وسایل ...

خداروشکر ...ولی کسایی هم هستن خب مشکلاتی دارن و ممکنه خدایی نکرده سقط شه..

خداروشکر ...ولی کسایی هم هستن خب مشکلاتی دارن و ممکنه خدایی نکرده سقط شه..

نه تو اقدام که لازم نیست مراقبت کنی ولی میگن یه ربع تا نیم ساعت بعد نزدیکی پا بزارین قده دیوار من انجام ندادم ها ولی شنیدم 

نه تو اقدام که لازم نیست مراقبت کنی ولی میگن یه ربع تا نیم ساعت بعد نزدیکی پا بزارین قده دیوار من ان ...

ن اینارو پرسیدم گفتن اساسی نداره ..من منظورم بعد اقدامه شاید حاملگی صورت گرفته باشه