2777
2789
چی شد رفتی آزمایش دادی

اره یک شد جواب آزمایشم 

باردار نبودم و همچنان پری نیومده 

احساس گرسنگی ام اضافه شد انگاری که معدم سوراخ شده از گشنگی حتی وقتی سر سفره ام دارم از ضعف میمیرم 

نمیدونم چرا اینطور شدم تاحالا ب کل عمرم همچین علائمی نداشتم 

اره یک شد جواب آزمایشم  باردار نبودم و همچنان پری نیومده  احساس گرسنگی ام اضافه شد انگار ...

با دکترت صحبت کن عزیزم 

انشاءالله تا آخر امسال دامنت سبز میشه فقط استرس نداشته باش زیادم بهش فکر نکن توکلت بخدا

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه تکرار نکردم آزمایشو ولی از گرسنگی شبانه دارم تلف میشم 😐

وای نگو منم همین طورم امروز دوباره بی بی چک گذاشتم ببینم چی میشه اصلا خط ننداخت ضایع شدم رفت🤣🤣🤣🤣حالا نمیدونم به حرف دکتر گوش کنم برم آزمایش خون بدم  یا برم متخصص زنان معاینه کن برام سونو بنویس یک دفعه بشه اگر هرچی هست معلوم بشه 

باشه  مرسی عزیزم ♥♥

🥰😍

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
به حساب خودم ۸آذر باید میشدم به حساب دکتر ۱۳ آذر چون یک روز خونریزی داشتم و قطع شد دکتر گفته ۱۵ باید ...

یه بار رفتم آز منفی بود بعد از سه روز تاخیر اما همچنان بی بی هاله داره 

و دیگ نرفتم