2821
2789
عنوان

کارارایشگری

128 بازدید | 14 پست

دوستان من 24سالمه و یک ساله دنبال کارم .ولی تو هیچ کاری باهام تماس نگرفتن بیام هرجا درخلست دادم .لیسانس هم دارم .

الان دوستام میخاد برن تو کار ارایشگری یکی رنگ و یکی ناخن به منم میگن بیا توهم یادبگیر .میخام برم دوره رنگ ولی خیلی دودلم اخه علاقه چندانی هم تدارم .قیمتش هم 4تومنه . خیلی هم به پول نیاز دارم نمیدونم چیکار کنم واقعا

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ  کاری اشباع نمیشه به شرطی  که‌ تخصص‌ و مهارت  لازم  و عالی داشته باشی  

چون علاقه نداری  قطعا‌ به‌ پیشرفت‌ زیادی نمیرسی

برو  بگرد علاقتو‌ پیدا کن‌ 

من  خودم  ارشد دارم‌ کار خوب پیدا نکردم  و برای خوردم  کارگاه   زدم 

هیچ  کاری اشباع نمیشه به شرطی  که‌ تخصص‌ و مهارت  لازم  و عالی داشته باشی   ...

کارگاه چی زدی ؟

منم خیلی دوست دارم در اینده تولیدی لباس بزنم اول باید خیاطی یاد بگیرم هنوز دیروز چرخ خیاطیمو گرفتم فکر کنم تا زدن تولیدی خیلی کار دارم😶

کارگاه چی زدی ؟ منم خیلی دوست دارم در اینده تولیدی لباس بزنم اول باید خیاطی یاد بگیرم هنوز دیروز چر ...

کارگاه‌ تولید میوه‌ خشک‌ و یه  اتاقک‌ کوچیک  هم  دارم  برا پرورش‌ قارچ‌ میسازم‌ 

کارگاه‌ که میگم‌ یه دستگاه  گرفتم‌ و چون‌ خودمون  باغدار هستیم‌ و میوه از بیرون زیاد  نمیخرم برا  ما خوبه‌ 

کارگاه‌ تولید میوه‌ خشک‌ و یه  اتاقک‌ کوچیک  هم  دارم  برا پرورش‌ قارچ‌ میسازم‌& ...

زدن کارگاه یا تولیدی تو ایران سخت نیست مثلا مجوز و این جور چیزاش اخه میگن خیلی گیر میدن از این نظرا 

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز