2821
2789
عنوان

نفخ وکولیک

112 بازدید | 16 پست

سلام مامانا خوبین 

صبحتون بخیر 

برای نفخ کولیک نوزاد ۲ماهه چه دارویی خوبه 

کولیکیز میدم یکم چون طعم تندی داره دخترم به سختی میخوره 

داروی دیگه چی خوبه؟؟؟؟کسی تجربه داره؟

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰

گریپ میکسچر خوبه .

من دکتر دختر بزرگم اجازه داده بود وقتی پیشم نیست یکم عرق نعنا رو با اب مخلوط کنم بدم بهش .

اما برای دختر کوچیکم گفت کمه دارو نده شکم بچه رو با شیمیایی پر نگن .

بغل میکنم میچرخونم . خودم دراز میکشم میذارمش رو شکمم .

شکمش رو با روغن زیتون ماساژ میدم .

شکمش رو گرم نگه دار زیر دکمه دار بپوششون .

اصلا سردی و نفاخ نخور .

و..

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

من قطره بی بی کر میدادم دکتر داد روزی ۵قطره...وخودمم پودر زیر ورازیانه حالافرقی نمی کنه سالمم باشه دم میکردم روزی دولیوان باعسل میخوردم دوتاقاشق چای خوری هم از اون به پسرم میدادم..هم نفخو از بین میبرد هم شیرمو زیاد میکرد...پسرمن اصلا اذیت نشد تواین ۵ماه هم همیشه شباخوابیده...تو خوراکتم دقت کن...سردی وچیزای نفاخ نخور خوب میشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

گریپ میکسچر خوبه . من دکتر دختر بزرگم اجازه داده بود وقتی پیشم نیست یکم عرق نعنا رو با اب مخلوط کنم ...

گریپ میکسچر هم میدم 

عرق نعنا رو امتحان نکردم 

کارایی که گفتی رو انجام میدم صبحها خیلی اذیته دخترم اینقدر زور میده با گریه بیدار میشه

برای شفای بابام ازتون خواستم صلوات بفرستین 😔😔یادتونه الان باید بگم برای شادی روحش صلوات بفرستین .... ای زبونم لال میشد اینو نمیخواستم هیچوقت ...بابام رفتی و منو تو ۳۰سالگی یتیم کردی بابا ...😭😭😭😭                    خداروهزارمرتبه شکر ۲بهمن ۹۹متوجه شدم که تو دلی دارم ❤❤❤خدایا خودت مواظبش باش.دختر گلی مهرسا خانوم ۲۷شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲ظهر به دنیا اومد با وزن ۳۴۰۰🤩🥰
من قطره بی بی کر میدادم دکتر داد روزی ۵قطره...وخودمم پودر زیر ورازیانه حالافرقی نمی کنه سالمم باشه د ...

بی بی کر هم دادم یه مدت

رازیانه دم میکنم خودم میخورم...میشه به نوزادم داد؟؟؟

من کولیکیز دادم اصلا اثر نکرد براش  کولیکید خریدم وای محشره گریه هاش کلییییی کم شد

کولیکز خوب بودا ولی دخترم نمیخوره

کولیکید هم طعمش مثل کولیکیزه؟؟؟

گریپ میکسچر هم میدم  عرق نعنا رو امتحان نکردم  کارایی که گفتی رو انجام میدم صبحها خیلی ا ...

دختر منم همینه مکیدن ارومش میکنه

بزرگترین گناه ناامیدی از رحمت خداست😉❤️برای اشنایی با دنیای زیتون و روغن زیتون میتونید به این پیج پیام بدین @koliva2020

گریپ میکسچر هم میدم  عرق نعنا رو امتحان نکردم  کارایی که گفتی رو انجام میدم صبحها خیلی ا ...

عرق نعنا توی بعضی از بچه هایبوست میاره نباتم همینجوریه...نمیدونم توشهرتون هست یانه...من آب نبات قیچی میدادم دست سازن وزرد رنگ  یه دونه مینداختم توی اب داغ حل میشد چندتاقاشق بهش میدادم ووحتما دور نافشو بتروغن زیتون ماساژ بده دسشویی میکنه راحت میشه

بی بی کر هم دادم یه مدت رازیانه دم میکنم خودم میخورم...میشه به نوزادم داد؟؟؟

آره میشه با زیره دمش کن اما حتما باعسل شیرینش کن..این روش دکتر روازاده اس برای نفخ نوزاد ضرری نداره دوقاشق چای خوریش

آره میشه با زیره دمش کن اما حتما باعسل شیرینش کن..این روش دکتر روازاده اس برای نفخ نوزاد ضرری نداره ...

اخه میگن عسل خوب نیس برا نوزاد 

اره تنده

پس اینم نمیخوره

مگه توی یه لیوان اب یه قاشق چای خوری عسل حل بشه واز اون لیوان دوقاشق چای خوری بدی به بچه ات چقدر توش ...

فدات ممنون حتما میدم

2824
2823
2791
2779
2792