2777
2789
عنوان

کاش طلاق انقد ترسناک نبود💔

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 31 پست
چون همیشه دادگاه بچه هارو به پدر میده خانوما بخاطر بچه مجبور میشن زندگی کنن و عذاب بکشم یکیش خودمم

خیر 

بچه تا ۷ سال مال مادره بعدش هم دختر ۹ سالگی و پسر ۱۵ سالگی حق انتخاب دارن توی این مدت هم مادر هفته ای ۲ روز ملاقات داره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم هرشوهری بده من شوهر خودمو میشناسم نمی‌ده مجبورم تا آخر عمر عذاب بکشم😔

الهی 

غصه نخور 

بچه ات بزرگ میشه و شخصیت پدرش رو میشناسه  و میفهمه که تو دلت میخواست پیشش باشی 

عزیزم اگه یه حال بد رو از مجردی تا متاهلی حمل کردی خب طبیعیه که زندگیت درست نمیشه

عزیزم بگرد ریشه یابی کن مشکلت رو

چرا حالت خوب نیست؟ 

مشکلی داری؟ 

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔
چرا سخت گذشت عزیزم.  با شوهرم هیچ جوره اوکی نیستم هیچ جوره اگر همون 8سال پیش بین دوراهی خودکش ...

ببین آدم با آدم فرق داره،شرایطا فرق داره، شرایط من بد بود و با طلاق بدتر شد، الان خدا رو هزار بار شکر بهترم اما پوستم کنده شد تا به آرامش نسبی الانم برسم،، شمام همه جوانب رو در نظر بگیر،یمدت به طلاق فکر نکن،زندگی عادیتو با شوهر و بچه هات داشته باش، کم کم شاید تونستی مدیریت زندگیتو دستت بگیری،  آدم وقتی افسرده و ناامیده ،راه‌های زیادیو نمی بینه و امتحان نمیکنه،  تو باید اول یکم خوبیای زندگیتو ببینی بعد اقدام کنی برا درست شدن اوضاع،من طلاق رو به کسی پیشنهاد نمیدم مگه اینکه دیگه راهی جز طلاق باقی نمونه

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.

منم همینطوری ام......سر یه دوراهیه خیییلی سخت دوتا بچه یه دخترویه پسر....از حس بعدیشون میترسم فکر میکنم شوهرم و خانوادش ازمن یه شیطان به تمام معنا میسازن تو ذهنش

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو  

اینم بگم بعضی وقتا آدم خودش حالش خوب نیست،  میبینی ذاتا از هر چیزی ناراضیه،اما ممکنه از سر ناآگاهی ربطش بده به یجیز دیگه،مثلا مجرده میگه اگه متاهل بودم حالم خوب بود، متاهل میشه میگه نه همون مجردی بهتر بود یا با بچه خوب میشه، بچه دار میشه یا طلاق میگیره باز حالش خوب نیست،  اول باید دلیل حالتو بفهمی چیه 

دیگران، دیگرانند؛ هر چقدر که به شما نزدیک باشند.
عزیزم اگه یه حال بد رو از مجردی تا متاهلی حمل کردی خب طبیعیه که زندگیت درست نمیشه عزیزم بگرد ریشه ی ...

خب هربار یه مشکل جدید دارم. 

مجرد که بودم با مامانم مشکل داشتم. ولی خیلییییی هم روی من نفوذ داشت هرچی میگفت میگفتم باشه

بعد با شوهرم اینترنتی آشنا شدم. 

مامانم همش میگف خیلی پسر خوبیه با همین ازدواج کن. 

درصورتیکه اولین چیزی که تو اولین قرار زد تو ذوق من ظاهر شوهرم بود. 

حالا شاید ظاهرش از نظر خیلیا اوکی بودا، ولی از نظر من نبود. 

قدشم از من کوتاه‌تر بود. 

از نظر مالی هم انگار از پله ی 100 اومدم رو پله ی 20 مثلا. 

ولی از یه طرف اصرارهای مامانم، و شرایط خونمون، از یه طرف سمج بازی‌ای شوهرم، 

گفتم باشه و خیلییییی زود ازدواج کردیم. 

باز مامانم لجبازی می‌کرد سر جشن عروسیم. منم ناخواسته باردار شدم. از خداخواسته گفتم خوبه عروسی مالیده شد. 

بچه دومم با شوهرم خوب بودیم آوردم. 

کلا زندگیمون اوکی بود بدک نبود تا دو سه سال پیش. 

که شوهرم فاز مذهبی گرفت. 

و کلااااااا انگار یه آدم دیگه شد. 

کلا رفتارش عوض شد. 

و من هرروز ازش دورتر میشم

و اصن دیگه همو نمی‌فهمیم. انگار رو دوتا سیاره دیگه زندگی میکنیم

ببین آدم با آدم فرق داره،شرایطا فرق داره، شرایط من بد بود و با طلاق بدتر شد، الان خدا رو هزار بار شک ...

الان یک ساله که هربار به قول خودت سعی میکنم زندگیمو درست کنم به طلاق فک نکنم. باز اتفاقای جدید میفته. 

میترسم کلا روانی شم 

خب هربار یه مشکل جدید دارم.  مجرد که بودم با مامانم مشکل داشتم. ولی خیلییییی هم روی من نفوذ دا ...

اخی عزیز دلم، 

اول بهت بگم، 

اینکه همسرت ظاهرش اونقدرا خوب نیست، اول اینکه دست خودش نبوده، 

دوم اینکه یه مزیت داره، 

اونم اینکه احساس سر تر از تو بودن پیدا نمیکنه، 

من چند خانواده دیدم که آقا چون یکم قیافه اش از خانمش بهتر بود مدام خانومش رو تحقیر میکرد

چرا؟ چون از طرف اطرافیانش پر میشد و میومد سر این بنده خدا خالی می‌کرد 

پس عزیزم بدون همیشه میشه به جنبه های مثبت زندگی فکر کرد، 

عزیزم متوجه نشدم از چه نظر همسرت مذهبی شده؟ 

نماز خون اینا؟ 

دوم اینکه خانم خونه، منبع انرژی خانواده اس🥰منبع انرژی که خودش منفی باشه، رو همه تاثیر منفی میذاره

پس عزیز دلم.... خدا رو همیشه شکر کن، بخاطر نقاط مثبت زندگیت،.... خدا هم انرژی مثبتش رو وارد زندگیت میکنه 😘... 

همیشه مثبت باش

نذار هیچ چیزی تو رو به هم بریزه، 

این خود ماییم که دید گاهمون منفیه، وگرنه همه زندگی ها نقاط مثبت بی‌شمار دارن

شیرازم تسلیت🖤ایرانم تسلیت💔مالک را گفتند، چگونه است که تو هیچ وقت راه را گم نمیکنی؟✨                                                             در پاسخ گفت : چون در فتنه ها چشم به انگشت اشاره ی علی دارم 💙 عزیزان درخواست دوستی ندید⛔⛔⛔⛔

منم همینطوری ام کلا اعتقادم دارم زن و شوهری که با مهر ومحبت باهم زندگی میکنن و خاصانه همو دوست دارن هیچ بادی نمیتونه بلرزونه زندگیشون و خیلی پیشرفت میکنن حتی با درامد اندک...ولی زن و شوهرایی که از روی بیمهری فقط کنار هم سر چوب ریسمون رو گرفتن با درامد انچنانی بازم پیشرفت نمیکنن و هی اتفاقای جدیدتری میفته تو زندگیشون که به سنگ میخورن...من هزاران بار تلاش کردم زندگیم رو بسازم و به زور به خودم تلقین کنم که باید دوسش داشته باشم باید پشتش باشم...بازم سره یه بحث کوچیکک بجای اینکه دلم براش بسوزه یا تنگ بشه همش دوس داشتم نباشه خونه نبینمش..حالم ازین زندگی مزخرفی که هیچوقت حس غرور دلتنگی محبت رو توش نچشیدم بهم میخوره..خدا بخیر بگذره

یک زمان غافل شدم صد سال راهم دورشد**آنقدر بیراهه رفتم تا دوچشمم کور شد(الهی مرا از رحمت خود ناامید مکن-خدایا در اوج نا امیدی و بی پناهی پناهم باش)هر وقت اومدیم برا خودمون یه هدف تشکیل دادیم خوردیم به سنگ و افتادیم زمین ...انگار یا هدف به ما نیومده یا ما به هدف نمیایم...زندگی را بی هدف دوس دارم...خدایا دمت گرم خودت منو به سمت یه هدفی پیش ببر منم راضی ام به رضای تو