2777
2789

توی گروه خانوادگی گفتم کیارش میخوام بیارینیش

الف کیارش نزاشتم

.....

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توجمع نشسته بودیم اومدم بگم گلوووووم دردمیکنه گفتم صدام دردمیکنه🤣🤣🤣

آره تخسم..!!!👈👑من واسه بستن بندکفشمم خم نمیشم پامومیارم بالا👑👈زیادشروورمیگن پشتم...👉بیخیااااال...!!!🖤🖤🖤همه،روازذهنم شستم یادگرفتم ازاین ب بعددستموبزارم روقلبم 💔وبگم خواهشاً خفه خودم میدونم چیکارکنم توفقط هیس🖤🖤واسه نگه داشتن کسی تلاش نمیکنم چون موندنی راهشوبلده رفتنی هم بهانه،شوپیدامیکنه...💘
به معلم خواستم بگم خانم لباستون به میز گیر کرده گ رو ک گفتم دیگه بخونین بقیه روووو😭😐😂

میفهمتت😑

خیلیا میپرسن من ازدواج کردم یا نه؟من درحال حاضر مجردم، قبلا تا پای سفره عقد رفتم، روی صندلی هم نشستم حتی عاقد هم اومد تااینکه عروس و دوماد اومدن مجبور شدم پاشم.

عکسمو با شلوارک فرستادم اشتبااااهی تو گروه بیمارستان که با همکار هام هستیم😐😂

ابروم رفت😂😂

اما خوبیش این بود که تو جشن و اینا همو دیده بودیم،خیلی مهم نبود که موهام معلومه و...

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩
توی گروه خانوادگی گفتم کیارش میخوام بیارینیش الف کیارش نزاشتم .....

وای🤐🤐😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

وای جات قلم درد گرفت   یهو یخ کردم

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد

منم یبار تو گروهی خانوادگی گفتم جوک  جدید گیر  آوردم بجای گ ک گذاشتم مامانم حذفم کرد😂

تو مدرسه داد زدم مامااااااان 

یه مرده زنگ زد خونه من برداشتم مثلا کلاس بزارم گفتم جان؟

قیافه بابام🤨😐

کراشم اومد در کلاسم من میخواستم ببینم هس یا نه شب بود رفتم دم پنجره دستامو مثل دوربین گزاشتم رو چشمام به افق خیره شدم که یهو ...

دیدم پسره رو به روم وایساده با این قیافه😐🏃‍♂️

مهم ترین اتفاق زندگیم 👈 1401/5/5(خانم معلم آینده😂👋) _ عقل‌ کل های نی نی سایت لطفا نه ریپ بزنین نه کامنت بزارین تو تاپیکام ممنون .😊 خ

دختر عمم نشسته بود ندیدمش جیغ زدم طرف مامانم گفتم دیگه زهرارو نزاری بیاد اینجا مگه خودشون خونه نداره  😂😂دختره بدبخت با مامانم هنگ کرده بودن منم عین این دیوونها داشتم می‌خندیدم