2777
2789
عنوان

قرص سیپترون کامپاند

108 بازدید | 9 پست

دکتر برای تنظیم قاعدگی داده،،سونو واژینال انجام دادم گفت تخمکات خیلی تحریک شده ولی هنوز باردار نشدم مشکلی هم‌نداشتم خداروشکر،،درحین مصرف این قرص گفت اقدام نکن حالا منتظرم دوره ش ک ۲۱ روزه تموم شه برم دوباره معاینه شم،،کسی تجربه استفاده ازشو داره؟

من ریزش مو شدید گرفتم باهاش

به مرحله ای از زندگیم رسیدم که خودم رو درگیر بحث و جدل بیخود نمیکنم...حتی اگه بهم بگی 1+1=5 میشه! بهت میگم حق با شماست! برو حالشو ببر...😂‏تهش خودمونیم و خودمون! هرچی دیرتر یادبگیریم که باخودمون حالمون خوب باشه... از دستمون رفته و برنمیگرده دیگه!🙂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره عزیزم من ماه پیش برای کیستم خوردم خوب شد. 

منم برای تنظیم قاعدگی داده ،،همه چیم نرمال بود ولی از وقتی اقدام ب بارداری کردم پریودام بعضی وقتا بهم‌میریزه ک احتمال واسه ب هم خوردگی هورموناست حالا گفت حین خوردنش اقدام نکن چرا به نظرت؟

۴ سال؟؟ چ زیاد ،،،

پریودام دردناک و غیرقابل تحمل هست.اگر نمیخوردم درس و مدرسه تعطیل می‌شد.بعدم کمکاری داشتم و باید میخوردم ولی بعد ازدواج حتی ۱ قرص هم نخوردم و هر دو بچم فقط با یکیار اقدام باردار شدم.

پریودام دردناک و غیرقابل تحمل هست.اگر نمیخوردم درس و مدرسه تعطیل می‌شد.بعدم کمکاری داشتم و باید میخو ...

عه چ خوب ب نظرت این قرص تاثیری تو بارداری داره ؟ ک مثلا بعدش اقدام کنی بگیره یا نه

عه چ خوب ب نظرت این قرص تاثیری تو بارداری داره ؟ ک مثلا بعدش اقدام کنی بگیره یا نه

نمیدونم عزیزم.از قطع قرص من تا بارداریم ۸سال بوده.و من طی اون ۸سال قرصی نخوردم.رمز بارداری سریع و موفق من ورزش و تناسب اندام قبل بارداریهام بود.و اینکه ۳ماه قبل اقدام دکتر میرفتم و چکاپ کامل و ویتامینهای خارجی مخصوص که الان نیست و ....