2821
2789
عنوان

خواستگار

175 بازدید | 14 پست

سلام دوستان مدتی بود با ی خواستگاری در حال آشنایی بودم بنا به دلایلی باهاش کات کردم در ضمن احساس میکنم به خاطر حرفهایی که زدم غرور طرف مقابل شکستم میترسم دلش رو شکسته باشم به نظرتون باید ازش معذرت خواهی بکنم یا احتیاجی نیست میترسم بهشون پیام بدم فکر کنه میخوام دوباره رابطه و آشنایی رو میخوام از سر بگیرم ولی در اصل منظورم اصلا این نیست به نظرتون چه کار کنم بهتره لطفا راهنماییم کنید. 

بیخیالش شو

♡عشق♡خوب است... اگر یار ♡خدایی♡ باشد...                                                                                                                     تمام پیکرت غرق کبودی...    شبیه مادرت سادات بودی                         #آرمان                                                                                               #جان_فدا 💚🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چهار روز

چون خیلی زمان زیادی نیست میتونی برای اینکه خودت ارامش بگیری یه متن عذر خواهی براش بفرستی...البته به جنبه طرفم نگاه کن...اگر بی جنبه ست بی خیال شو

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
بله نباید اینکارو میکردم 😔

ناراحت میشه خب

کاش فقط میگفتی نه دیگه هیچی نمیگفتی

الانم نمیدونم کار درستیه معذرت خواهی یا نیست چون صد درصد فکر میکنه میخای برگردی

خب باید چیکار کنم

من نمیدونم طرفت چه جور ادمیه...میتونی بهش پیام بدی که بابت اتفاقی که افتاده متاسفی و بهونه هایی که آوردی بی اساس بوده ولی درعین حال حاضر به ادامه دادن نیستی...بگو از حرفی که زدی متاسفی و ازش حلالیت بخواه...

ازاین به بعد هم برای چیزی که دست طرف نیست سرزنشش نکن...

میخوای کات کنی محترمانه کات کن چرا با تخریب اخه

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی