2777
2789
ازم خسته شده؟؟

نه ازت خسته نشده

منتظری یچیزی بهت بگه

این روزا درگیر ی مسئله مهمی که چون متاهلی نمیتونی واسش وقت بزاری از طرفی شوهرتم شاکیه ازت

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه ازت خسته نشده منتظری یچیزی بهت بگه این روزا درگیر ی مسئله مهمی که چون متاهلی نمیتونی واسش وقت ب ...

اره بنظرت میگه؟؟.

اره می‌خوام برای کنکور بخونم.

چرا شاکیع؟؟

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
اره بنظرت میگه؟؟. اره می‌خوام برای کنکور بخونم. چرا شاکیع؟؟

اینجوری که تو بدون سیاست رفتار کنی نه

ولی بالاخره میگه 

زیاد با کنکور دادنت اوکی نیس

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
اینجوری که تو بدون سیاست رفتار کنی نه ولی بالاخره میگه  زیاد با کنکور دادنت اوکی نیس

😞😞چکار کنم خب دلم آشوبه .

واقعا میگه؟؟چی میشه که میگع؟؟چند وقت دیگه میگه؟؟

بهش گفتم کنکور بدم گفت بده

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
اینجوری که تو بدون سیاست رفتار کنی نه ولی بالاخره میگه  زیاد با کنکور دادنت اوکی نیس

عزیزم درخواستم قبول کن لطفاً

کسی نیس

😉

من کی ازدواج میکنم 

گلم برای شما در حال حاضر میبینم به شدت فکر مشغولی و نگرانی درباره ی ایندت داری اینکه تهش چی میشه قراره سرنوشتم چی بشه یه وقتایی شمارو میبینم که یه گوشه نشستی با خدا درد دل میکنی دلت از همه چی میگیره نا امید میشی ولی نگران نباش برات یه کوچولو صبر افتاده