2777
2789
عنوان

تاحالا شده ...

136 بازدید | 17 پست

میخوام برم اموزش اکستنشن مژه اما میگم اگه بعدش کار گیرم نیاد چی یا مشتری نباشه از اون گذشته آدم بی اعتماد به نفسی ام و خجالتی اما خیلی به پول احتیاج دارم میخوام این کارو یاد بگیرم 

اصلا نمیدونم بعدش چجوری مشتری جذب کنم

از یه طرفم میگم این همه مژه کار 

تاحالا مثل من شدید؟

راهی چیزی میخوام 

ای خدا

اووووو دختر بیخیال افکار منفی...مثل اینکه بچه دار نشی  بخاطر اینکه میترسی ه رروز  بخوره زمین وای یه موقع شیر نپره گلوش خفه شه  وای  یه وقت تب نکنه  تشنج کنه وای ...زندگی پر از ریسک هاست...کجای کار هستی اخه...اصلا همینکه ما تو همچین دنیایی داریم زندگی میکنیم خودش ریسکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگه باید بچرخی همه جا

نمیدونم ولی من سه ساله کراتین آموزش دیدم نتونستم جایی کار کنم ینی کار بود من شرایطش نداشتم مثلا میگفتن بیا درصدی بیشترین درصد و سالن ور می‌داشت سختی کار کراتین به انجامشه

یا میگفتن بیا صندلی اجار بگیر خب ابزار کار کراتین برای منی که هیچی سرمایه ندارم گرون بود چون برای سالن باید وسایل درجه یک و خیلی حرفه ای باشه که خیلی گرون میشه 

سلام عزیزم

همه ی این ۹۰،۱۰۰ میلیونی که تو ایران زندگی میکنن ی مژه کار مخصوص ب خودصون ندارن که نگران باشی مشتری گیرت نیاد

بعد اینکه جایی که آموزش میخوای ببینی نکات جذب مشتری رو بهت یاد میده

ولی خب برحسب تجربه ای که از دوستانم دارم میتونم ی سری راهنمایی کنم

اول اینکه تا زمانی که کاملا یاد نگرفتی و چند جلسه مداوم روی مدل زنده کاشت و اکستنشن انجام ندادی بفکره مشتری نباش

تا دستت کامل راه بی افته و اعتماد بنفست بره بالا

بعد که از نظر استادت یک فرد حرفه ای شدی و به دید خودت دیگه کاملا دستت راه افتاد 

آگهی تو دیوار بزن تو شهری که هستی

اولش نه قیمت بالا بزن نه خیلی پایین که بگن حتما کارش اوکی نیست

ی پیج اینستا هم بزن لوکیشن شهر و تقریبا منطقه خودت هم بزن که مشتری از دو طرف زیاد بشه

به مرور نمونه کار هات زیاد شد 

به مشتری های دائمت بگو اگه دو نفر رو معرفی کنید یک هدیه ترمیم از طرف من میگیرید

(اینجوری به مرور و سریع تر راه میفته کارت)

میریم برای جایی که انجام میدی

اوایل با ی سالنی که نه خیلی لاکچریه و نه خیلی معمولی و محلی

صندلی کرایه کن 

که هم مشتری هات متوجه بشن کارت خوبه که سالن کار میکنی

هم اینکه تو اون سالن میتونی مشتری پیدا کنی

این چیزایی بود که فکر میکنم میتونستم یکم کمکت کنم گلم💫💛

💛🐣🌻
نمیدونم ولی من سه ساله کراتین آموزش دیدم نتونستم جایی کار کنم ینی کار بود من شرایطش نداشتم مثلا میگف ...

درصد سالن ۴۰درصده دیگه ریه و همه رو نابود کنی نصف پولم اون ببره🙄🙄☹☹

هدف ها فقط قرار نیس برای پول باشن در اصل خوبیش اینه که تو مسیر مجبور میشی از جنبه های دیگه هم رشد کنی و یاد بگیری مثل روابط اجتماعی ، خلاقیت ، اعتماد به نفس و خیلی چیزای  دیگه 

این که میترسی طبیعیه چون قراره از دایره راحتیت خارج بشی و کارایی انجام بدی که تاحالا نکردی نیاز نیس از اول کار عالی باشی میتونی برا هر قسمت برنامه ریزی کنی