2789
عنوان

دو راهی

137 بازدید | 11 پست

سلام من قبلا خواننده خاموش بودم امروز عضو شدم داخل نی نی سایت .به همفکری نیاز داشتم راستش یه مسئله ای هست من با یکی ارتباط دارم چند وقته و دوسش دارم میگه ازدواج کنیم اما چندسال دیگه 

نمی‌دونم چیکار کنم نمیدونم راست میگه یا دروغ 

همیشه داخل نی نی سایت اون تاپیک هایی که مربوط به این موضوع رو میخوندم که خیلیا باهم ارتباط داشتن بعد مدتی ازدواج کردن خیلی دوسدارم منم اینطوری بشم با کسی که دوسش دارم ازدواج کنم ولی نمیدونم بیاد یا نه اصلا راست میگه یا نه 

چیکار کنم که بیاد خواستگاری؟ تک فرزند هم هست میگه خانوادش باهاش مخالفت میکنن و خانواده سخت گیری داره ولی بنظرم اینطوری نیس چون از صبح تا شب بیرونه با دوستاش یا حالا کارای دیگه و بعضی وقتا که میره سرکارش حس میکنم الکی میگه خانوادش مشکل دارن با ازدواجش که مثلا من پی این قضیه رو نگیرم. نمی‌دونم واقعا .... بعضی وقتا حس میکنم می‌شناسمش بعضی وقتا نه.‌از طرفی هم بهش وابسته شدم نمیتونم جدا شم ازش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیکهای اینجا 90 درصدش دروغه اینجا رو گذاشتی سرمشقت؟

جدی؟ من یه مشکلی هم دارم همش مقایسه میکنم بقول شما شاید اصلا خیلیاش الکی باشه ولی بعضی وقتا میخوندم میگفتم چقدر خوب کاش منم اینطوری میشد واسم...

دقیقا عالی بود تصویر👏 جدا شدنش خیلی سخته 

الان جدا شدن خیلی راحت تر از اون موقع جدا شدنه

ادم اگه از اولش به اخرش فکر نکنه مجبور میشه اخرش بشینه به اولش فکر کنه!

و اون موقع فکر کردن هیچ سودی به حالش نداره

{ خانم هستم }
الان جدا شدن خیلی راحت تر از اون موقع جدا شدنه ادم اگه از اولش به اخرش فکر نکنه مجبور میشه اخرش بشی ...

درسته . من خودم یه هفته ای هست هر روز میگم جدا شیم و دعوا راه میندازم که تموم شه ولی انقد میاد دنبالمو میگه نرو دلم میلرزه دوباره بر میگردمو باز یاد اینکه هیچ آینده ای شاید نباشه و الکی چندسال بی هدف بگذره اعصابمو بهم میریزه

جدی؟ من یه مشکلی هم دارم همش مقایسه میکنم بقول شما شاید اصلا خیلیاش الکی باشه ولی بعضی وقتا میخوندم ...

نعزیزم اینجا ادمهایی دیدم عکس کادو گرونقیمت میزارن دوساعت اب وتاب بهش میدن میگن  نامزد یا دوستم برام خریده براولنتاین بعد معلوم میشه  ازنت برداشته میری تاپیکاشو میخونی میبینی همش دروغ وتضاد . اینجا برا سرگرمی بیا 

وقتی جوابتو نمیدم یعنی نظرتون برام مهم نیست . خودتونو خسته نکنید . 
نعزیزم اینجا ادمهایی دیدم عکس کادو گرونقیمت میزارن دوساعت اب وتاب بهش میدن میگن  نامزد یا دوستم ...

مرسی عزیزم که گفتی 🌸🙏 بهش نیاز داشتم چون واقعا مقایسه و دهن بین بودنم داشت اذیتم میکرد