2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کدو سبز یا حلوایی؟ 

برای چه خوراکی؟ 

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

کدو رو خورد کرده 

قابلمه رو اماده کرده 

کدو های خورد شده رو به سطل اشغال ریخته 

و سپس قرمه سبزی رو بار میگذارین 

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کدو رو خورد کرده  قابلمه رو اماده کرده  کدو های خورد شده رو به سطل اشغال ریخته  و ...

البته این برای کدو سبز بود 

برای کدو حلوایی مرحله اخرش فرق داره

باید لبو بپزی 😕😕😕🚶‍♀️🚶‍♀️

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

کدو رو خورد کرده  قابلمه رو اماده کرده  کدو های خورد شده رو به سطل اشغال ریخته  و ...

میدوحی من کدو دوست ندارن ولی میگن واسه مغز و آلزایمر خیلی خوبه میخوام واسه بابام درست کنم خیلی سخت پسنده باید خوشنزه بشه بابا کم مونده آلزایمر بگیره

انشاالله دامن همه مادرها سبز بشه
عه🤣🤣🤣🤣

کدو ندوست 

من فقط با کدو حلوایی دسرشو بلدم ودوست دارم که با بستنی سرو میشه

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است

کدورو از وسط نصف کن بعد توشو خالی کن بعد برشش بده. من پوستشم میگیرم ولی خب مواظب دستت باش بده شوهرت پوست بگیره. قاببمه روغن بریز. سعی کن قابلمت بززگ باشه ک کدوهارو روهم نچینی. بعد چدوهارو بچین یدقه بعدش اب بریز توش. اب نیاد روی کدوها. بعد شیره بریز توش خیلی زیادم نریز چشمی خودت میفهمی دیگه. بعدش درشو بزار زیرشو کم کن بزار بپزه یساعت اینا. ابش کشیده میشه شیره یخورده تهش غلیظ میمونه. اولشم دارچین بپاش روشون بطار بپزه. من شکر نمیریزم. خیلی شیرین خوشم نمیاد. شوهر من نمیخوره من پختم خورد دوس داشت دارچین خیلی خوبش میکنه