2777
2789
عنوان

گربه ها😍

215 بازدید | 21 پست

گربه ها میفهمن. امشب نشستم جلوی پنجره بعد از اینکه باهاش صحبت میکردم مثلا میگفتم درسته؟ یه میو میکرد. وسط حرفام میو نمیکرد. 

ما دوتا پنجره داریم تو خونه مون که فاصله اش دو متره. وقتی میرفتم این پنجره میومد اون پنجره میومدم اونور میومد اون طرف پنجره. 

شعور حیوون ها از بعضی از  آدما بیشتره. البته قصد توهین ندارم. 

ولی حیوون هاهم احساس دارن. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گربه خیلی خوبه😍 اینو کسایی که گربه دارن خوب میدونن که چقد عشوه و ناز داره 

بلدن چجوری تو دل بقیه خودشونو جا کنن😍

فرهنگ بحث داشته باشیم🙌🏽اگر کسی سبک زندگیش مخالف ما بود تهاجمی برخورد نکنیم✋🏼

وای اره.دیروز صب یه گربه رو دیوار نشسته بود. زل زده بود ، چشم ازم برنمیداشت.نازش میکردم گوش میکرد انفدم چشاش خوشگل بود سبز کمرنگ.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

گربه های ما اینقدر زشتتتتتن. یه خنگی خاصی تو چشای بچش موج میزنه 😂😂 وسط حیاط داد میزنم پیشی بدو غذا از پشت بوم ده تا خونه اونور تر مثل جت خودشونو میرسونن😅😅

(( اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک))