سلام انشالله همیشه حالتون خوب باشه من چند وقته میام تاپیک هارو میخونم ولی حساب کاربری نداشتم تازه وارد شدم
لطفا اگه اولین تاپیک منو میخونید بهم کمک کنید🙏
من ۱۴/۱۵ سالمه قدم ۱۴۷/۱۴۸ وزنمم بعضی روزا ۳۹/۵ ایناس بعضی روزا ۴۰ قبلا هم ۴۵/۴۶ بودم ولی لاغر شدم ولی این مهم نیست راستش من دلم میخواد قدم بلند تر بشه ولی نمیدونم چیکار کنم لطفا اگه راه حلی دارید کمکم کنید🙏 ورزش کششی انجام میدم قرص ال آرژنین ۱۰۰۰ هم به تجویز دکتر مصرف میکنم البته دکتر غدد نه دکتر خوانوادگیمون بعد یهدکتر دیگه بهم گفت چون عادت ماهانه میشی فوقش ۴ یا ۵ سانت دیگ بکشی ماه قبل قدمو داروخونه کشیدم ۱۴۷ بود تو خونه با متر گرفتم فک کنم ۱۴۸ بود مطمعن نیستم درست گرفتم یا نه امپول اینا هم میگن عوارض داره نزنید حالا شما اگه میشه کمکم کنید
یه موضوع دیگه هم اینه که به نظرتون وزنم خوبه نسبت به قدم؟ رو وزنم خیلی حساس شدم همش میترسم چاق بشم بعد هر غذا عذاب وجدان میگیرم خوانوادم به زور بهم غذا میدن خودم نمیخورم از ترس این که چاق نشم غذا میخورم سریع میرم رو ترازو ببینم چقدر اضاف شده😓 با این که قبلا ۴۶ بودم اصلا برام مهم نبود الان ۶ ۷ کیلو لاغر ترم ولی خیلی برام مهم شده خوانوادم میگن استخون ولی من بدم نمیاد حتی لاغر تر بشم🤦♀️ حتی خوانوادم بخاطر این لاغر شدنم گفتن ازمایش بدم خداروشکر هیچ مشکلی نداشتم فک کنم به آنورکسیا هم مبتلا شدم😞خیلی بده اصن غذا خوردن برام عذاب شده از ترس این که چاق نشم میگم قدم کوتاهه لا اقل چاق نشم دیگ
کمکم کنید لطفااا🙏💙🙂