2777
2789
عنوان

خسته م 👵👵👵

100 بازدید | 7 پست

بچها شوهرم خیلی بهم بدی کرد از خیانت تا کتک زدنم بازبخشیدمش ، ولی پشیمونم چرا طلاق نگرفتم الان بچه دارم راهی ندارم ،هرشب دعوا و بحث سرکارم هروقت دلش بخاد میره ، شب ک میاد ب من میگه بامن حرف نزن من اعصابم ندارم ،بچم میره باهاش بازی کنه دعواش میکنه یا محکم هلش میده ،خسته م خسته ،،،،،😭وقتایی تو خونه ست فقط دستور میده میره رومبل همش کار میده دستم ،منم ادمم خسته میشم 

چقد زندگیا پر ازمشکل شده😪

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعا نمیتونی تحملش کنی ...بچه را بزار پیشش و برو

میدونم دل کندن از بچه غیره ممکنه ولی اینکارو بکن که شوهرت خودشا جمع وجور کنه...یعنی چی حوصله شمارونداره حوصله بچشم نداره...بگو منم حوصله شماها رو ندارم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

منم همینطور،خدایییش بداخلاق نیست همسرم ولی خب کار خونه با بچه خیلی سخته،منم دست تنهام صبح تا شب،نیم ساعت وقت هم برا خودم ندارم

خانم گلای تسبیح به دست میشه صلوات بعدی رو برا پسرکم بفرستید همیشه تنش سالم باشه و عاقبتش بخیر،منم دعاتون میکنم