2777
2789
عنوان

انتظار

71 بازدید | 10 پست

خانما میشه کمکم کنید؟یک ماه و چند روزه عشقم هیچ خبری ازم نگرفته،بلاکم نکرده ها،ولی بهم گفت یه مشکل پیش اومده به شدت درگیر اونه نمیتونه فلا رومن تمرکز کنه،چیکارکنم؟؟بنظذتون؟شما بودید وای میستادید؟دوسش دارم🥺واقا دلم براش تنگ شده🥺گاهی میگم ینی دوسم نداره که یه خبر نمیگیره😢

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

آخرین بار بهش گفتم دوسم نداری دیگ؟جواب نداد،بعد گف توروخدا فلا حال روحی خوبی ندارم به پر و پام نپیچ ...

پس حتما ازت خسته شده 

چون من یه نفر که ۶ ساله عاشقشم ، چند ماه ندیدم  فهمیدم که کلا خونشون از اینجا رفته ، اصلا با هم در ارتباط نیستیم به هم یه سلام هم ندادیم ، من فهمیدم چون یه بار یه جای دیگه دیدمش،  ولی هیچ وقت با دخترا نبوده ، بعد از ۴ ماه که دیدمش متاسفانه سیگاری شده بود ، ولی هنوز دوستش دارم 

پس حتما ازت خسته شده  چون من یه نفر که ۶ ساله عاشقشم ، چند ماه ندیدم  فهمیدم که کلا خونشو ...

😢چیکار کنم بنظرت؟!خسته شدم دلم میخواد بهش پیام بدم بگم مشکلت رفع شد!؟ولی دلم نمی‌خواد ضایع شم🥺خودش همش میگف تو همه چی تمومی چرا ولت کنم،من ک کاری نکردم خسته بشه😢فقط رابطه بهش اجازه ندادم