2777
2789
عنوان

معلولین😭😭 ...

596 بازدید | 11 پست

امروز داشتم مرکز نگهداری معلولین برای نوشیروانی بابل و نگاه میکردم ، طرف حتی دستاش کج بود حتی دارو نداشت بخوره. چشماش نمی‌دید و حتی پدر و مادرش نتونستن اینو نگه داری کنن و آوردن مرکز معلولین😭

طرف معلول ذهنی بود ولی دوست داشتن و عشق و می‌فهمید میگفت من همه و دوست دارم یه لحظه حس کردم اونجا خیلی جای پاکی هست و اونا فقط نقص جسمی و ذهنی دارند ولی روح شون کاملا پاک هست ، اون ها فقط با یک نوازش کلی خوشحال می‌شدند.

واقعا روح شون پاک بود، حتی براشون دارو پیدا نمیشد و هرروز مجبور بودن کلی درد بکشن 

خدایا خودت مراقبشون باش .

و مهم تر از معلولین کسایی بودن که به صورت رایگان قبول کردند در این مرکز مراقب معلولین باشن و هنوز انسانیت در همین حوالی در حال جریان است 

هر چقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آینده تان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💚🌿

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اونا از همون اول جاشون تو بهشته💝

دقیقا چون ده هزار برابر ما رنج کشیدن و هنوز خوب بودن و درک میکنن

بعد من همیشه مدعی و طلبکار  و زبون دار

زبون دار بودن بد نیست آدم حق خودشو میتونه بگیره ولی احترام خیلی خیلی مهمه و

مسئله فدا‌کاری کلا چیز دیگریست😍😍 

دقیقا چون ده هزار برابر ما رنج کشیدن و هنوز خوب بودن و درک میکنن

اره واقعا ، به نظر من اونا ذهنشون از ما بهتره اونا با معلولیت شون   شاید خیلی چیزا رو ندونن ولی ما که میدونیم باز هم گناه میکنیم😭

اونا از ما به خدا نزدیک ترن  

اره واقعا ، به نظر من اونا ذهنشون از ما بهتره اونا با معلولیت شون   شاید خیلی چیزا رو ندونن ولی ...

دقیقا، هممون خودمون میدونیم چقدر افکار شیطانی در ذهنمون هست خدایا خودت کمکمون کن و مارو ببخش

دقیقا، هممون خودمون میدونیم چقدر افکار شیطانی در ذهنمون هست خدایا خودت کمکمون کن و مارو ببخش

واقعا همه اش راسته 🥺

خدایا خودت ما رو به راه راست هدایت کن و از شر این افکار بد دورمون نگه دار😀

من پسرم اتیسمه. نمیدونی چقدر از دست مردم میکشیم. میریم بیرون ملت نگاه میکنن. 

ملت تا ازدواج و انتخاب رشته طرف و کار دارن بعد شما میگید اتیسم،.

متاسفانه خیلی ها نمیدونن اتیسم فقط یک فرق کوچیک با بقیه آدما هست مثل یکی چشمش ضعیف هست و عینک میزنه حالا چون اتیسم کم هست و چشم ضعیف زیاد هست به این درک نرسیدن

واقعا همه اش راسته 🥺  خدایا خودت ما رو به راه راست هدایت کن و از شر این افکار بد دورمون نگه د ...

توکل برخدا❤

من پسرم اتیسمه. نمیدونی چقدر از دست مردم میکشیم. میریم بیرون ملت نگاه میکنن. 

از نگاهاشون بدم میاد

برای سلامتی برادر۷سالم یه صلوات بفرست💜 اللهم صل الله محمد واله محمد💜
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز