2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سایت اراد داک....ایدی تلگرامش  araddoc

همه میتونن کار کنن یا باید مهارت نویسندگی داشته باشیم؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

دوستان اگه پیج اینستاگرام یا کانال خانوادگی عمومی داشته باشید من برای اجناس پیجم دنبال بازاریابی هستم اقا یا خانم فرقی نداره فقط روال کار اینجوری که شما برای لباسای من مشتری پیدا میکنید من بهتون یه قیمت میدم ولی شما سودتون روش میکشید بعد استعلام موجودی از من بعد مبلغ گفته شده منو منو برام واریز و سود خودتونو همون موقع ازش برمیدارید و ادرس و شمخصات کامل مشتری را برای من میفرستید تا براش ارسال کنم به همین راحتی 

تو کانال تلگرام اموزششو دادن

ممنون عزیزم 🌹

شما کار کردید ؟ به نظرتون ماهی یک میلیون میشه کار کرد؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
ممنون عزیزم 🌹 شما کار کردید ؟ به نظرتون ماهی یک میلیون میشه کار کرد؟

ن میخوام شروع کنم وقت بزاری تا ماهی ۳ نیم میتونی....یک ساعت کار کنی  ۶ هزار ....ده ساعت ۶۰ هزار 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
ن میخوام شروع کنم وقت بزاری تا ماهی ۳ نیم میتونی....یک ساعت کار کنی  ۶ هزار ....ده ساعت ۶۰ هزار ...

مرسی از راهنماییت 💞💞