2777
2789
عنوان

خاستگاری

129 بازدید | 10 پست

دوستان سلام من ی خواستگار دارم که همه جیش خوبه اخلاقشو و اینا خیلی تویه شغلش و اینام خوبه تو کیشم هست ولی ی مشکلی داره اینکه مو نداره ....من خودم هیچ حسی ندارم بهش یعنی ی جورایی میشه سنتی دیگه .چون خودم دنبال حالا دوستی و اینا نیستم. راستشم بخاین از اطرافیانم بیشر میترسم مسخرم کنن از نظر تودم خیلی مهم نیست بعدش میشه ی کاریش کرد ولی خیلی میترسم ازشون چون خیلی مسخره میکنن برای هرچیزی 

چیکار کنم بنظرتون؟ نمیشه ک بهش بگم بیچاره ناراحت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طرز فکر تو توی کدوم یکی از تصمیمات اطرافیانت تاثیر داشته ک تو بخاطر طرز فکر اونا ب زندگی خودت لطمه میزنی؟اگ اینجوری فک می‌کنی ک واقعا بچه ای و زوده ازدواج واست 

همه جوانب رو بسنج و محکم تصمیم بگیر ک فکر و حرف کسی اذیتت نکنه

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                

پس فردا اگه شوهر خوشگل بداخلاق گیرت اومد همین اطرافیان خودشونو کنار می کشن..اصلا به نظر اونا اهمیت نده..فقط ببین خواستگارت همراه خوبی برای ادامه زندگی هست یا نه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

اطرافیانتون خودشون هیچ عیب و ایرادی ندارن

گل بی عیب خداست عزیزم

مهم ذات و اخلاقشه بعد خانواده و مادیات بقیه چیزا عادی میشه البته به شرطی که شما اصلا برات مهم نباشه

پس فردا اگه شوهر خوشگل بداخلاق گیرت اومد همین اطرافیان خودشونو کنار می کشن..اصلا به نظر اونا اهمیت ن ...

اخلاقش خوبه همه تایید میکنن ولی من خیلی ادم زود رنجی هستم برا همین ناراحت میشم 

اخلاقش خوبه همه تایید میکنن ولی من خیلی ادم زود رنجی هستم برا همین ناراحت میشم 

پس اول رو زودرنجی خودت کار کن عزیزم..چون در دهن مردمو نمی شه بست..یه خواستگار دیگه هم که بیاد یه حرف دیگه می زنن

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز