2777
2789
عنوان

توروخداکمک کنین.

99 بازدید | 10 پست

بچه ها من غربالگری اول آزمایش دادم سندروم دان نوشته منفی غربالگری دوم آزمایش دادم نوشته یک درصد احتمال دارم سکته میکنم ت رو خدا کمک کنین  الان دکتر گفته فردا ببر  آزمایشگاه ساعت هفت من تا اون موقع نمیتونم میمیرم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖

عزیزم یک درصد که چیزی نیست ازاین اتفاقات زیاد میفته نگران نباش

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم یک درصد که چیزی نیست ازاین اتفاقات زیاد میفته نگران نباش

دعا کن واسم اجی دارم از استرس میمیرم 

ارامش . من از خدا ی نعمت خواستم خدا ب من ی دریا نعمت داد ی دریا عشق وپاکی ارامش بخاطر همین فرزندم بزرگ ترین نعمت زندگیمو دنیز نامیدم 💖
نترس. چندسالته؟ کلا از ۳۰ به بالا اینطوری هست. من توعربالگری اول این مشکلو داشتم.سلفری باهزینه چه ...

من هیژده سالمه اجی

دعا کن واسم اجی دارم از استرس میمیرم 

باشه عزیزدلم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
برو بگو میخوام آزمایش سلفری انجام بدم. البته اگه میتونی هزینه کنی

اجی آخه غربالگری اول زده بچه سالمه این غربالگری دوم یک درصد احتمال. داده

اجی آخه غربالگری اول زده بچه سالمه این غربالگری دوم یک درصد احتمال. داده

ازمایشات غربالگری اصلا درست نیست.هیچ کجای دنیا این آزمایشات رو انجام نمیدن.تو ایران چون آزمایش سلفری گرونه بخاطر اینکه کیت تشخیصش نیست و فقط تهران در دو آزمابشگاه صورت میگیره این غربالگری ها رو باب کرون.

در ضپن خود متخصصین هم همون اول فقط یه سلفری انجام میدن والسلام

ازمایشات غربالگری اصلا درست نیست.هیچ کجای دنیا این آزمایشات رو انجام نمیدن.تو ایران چون آزمایش سلفری ...

یعنی چی اجی  من ته دلم خالیه

نترس. چندسالته؟ کلا از ۳۰ به بالا اینطوری هست. من توعربالگری اول این مشکلو داشتم.سلفری باهزینه چه ...

اجی  آزمایش امینوسنتز دادم فردا جوابش میاد محتاجم به دعات واسم دعا کن بچم سالم باشع منم واست دعا میکنم. عاقبت بخیر بشی خوشبخت باشی