2777
2789
عنوان

برنامه ریزی

79 بازدید | 19 پست

سلام دوستان ، من واقعیتش پشت کنکوری هستم و یه مشاور داشتم خیلی بد بود تا حالا خوب نخوندم . ولی میخوام از این ماه تا بهمن نیم سال اول دوازدهم و کل دهمو جمع کنم . ولی واقعا نمیدونم چطور جمع کنم . به نظرتون با چند ساعت مطالعه میتونم جمع کنم ؟😭😭ممنون میشم پاسخ بدین💜💜

واقعا سردرگمم😭😭

من خودم همینجوری بودم یه برنامه یه ماهه نوشتم دهمو بستم ب راحتی

با روزی 7و8 ساعت خوندن

حس شیشمی {95 درصد مواقع درست!} درخواست ندین خودم تاپیک میزارم  میخوام کنکور بدم امسال دعا کنید برام اونی ک میخوام بشه   منم براتون بهترینارو آرزو میکنم  

و توی دی هم 12 رو میخونم بقیه ی سال تا اسفند هم برا 11

حس شیشمی {95 درصد مواقع درست!} درخواست ندین خودم تاپیک میزارم  میخوام کنکور بدم امسال دعا کنید برام اونی ک میخوام بشه   منم براتون بهترینارو آرزو میکنم  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه یه ساعت مشخص گفت اگر عادت به ساعت طولانی خوندن نداری از ۶,۷ ساعت شروع کن ۱۵ مین بیار روش ولی مثلا یه هفته اون تایم باشه بعدش کیفیت مطالعه خیلی مهمه و مرور فاصله مرورات نزار طولانی بشه مخصوصا اگر یه مطلب برات سخته یا تازه خوندی یه دفعه امروز نخونی بعد یه هفته بعد تازه بری سراغش باز 

اختصاصی هارو هر روز خوندید؟ 

اره یه روز زیست شیمی فیزیک

یه روز زیست شیمی ریاضی

عمومی های هم فارسی رو تیکه تیکه کردم لغت ها یه شب ارایه ها یه شب قرابتم هر شب

دینی هم هرشب معمولن

زبان و عربی یه شب در میون

و اینکه من هر سه شب یه بار مرور دارم از مطابی ک تو سه روز خوندم

سوال دیگه ا ی بود درخدمتم

و اینکه تستارو حتما هر کدومو بلد نیستی یا نکته دار هست نشان دار کن توی مرورهای 3 شب یه بار اونارو بزن 

دورت هم با منابع و کتاب تست بیش از حد شلوغ نکن قشنگ تحلیل کن یادت نره تست زمان دار هم بزنی موقع های مرور اپن تستایی که نکته دار یا شک داری یا غلط زدی علامت بزن موقع مرور زمان دار حلشون کن بیش تر از یکی دو ساعت هم پشت هم نخون حتما استراحت ۱۵ مین داشته باش بینش فقط به فکر زود تموم کردن هم نباش تمرکزت بزار روی درک کردن اون مبحث و کیفیت مطالعت تا اینکه زود تموم کنی اگر هم بدون مرور درست تموم کنی بیشترش یادت می‌ره من خودم پشت کنکورم از همین فاصلع طولانی و کم بودن مرور ضربه خوردم بعدش تست زمان دار 

و اینکه من خودم همش استرس داشتم میگفتم وای دهمو نمیتونم ببندم دوازدهمم مونده ولی اصلا نگران نباش توی یه ماه همش جمع میشه تازه من مدرسه هم دارم با وجود مدرسه باز بستمش

برای اینکه خسته نشی ساعت مطالعتو تقسیم کن مثلا

صبحا 3 ساعت

عصر ها 3 ساعت

شبا 2 ساعت

اینجوری هم خوش میگذره هم درس میخونی

دورت هم با منابع و کتاب تست بیش از حد شلوغ نکن قشنگ تحلیل کن یادت نره تست زمان دار هم بزنی موقع های ...

ببخشید شما دانشجو هستین؟