2777
2789
عنوان

ی سوال دارم+۱۸

| مشاهده متن کامل بحث + 1832 بازدید | 54 پست
اونجای آقاهه خونی شدنی چندشش نمیشه

لابد نمیشه😅😅

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کاری به حرام بودنش ندارم

ضرر دااااااره😐😐😐😐

چرا برای رفع نیاز، به بدن خودتون اسیب میزنید

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

اولا ک رابطه تو دوران پریودی حرامه 

بعدشم ن باردار نمیشه

دوستان تو تلگرام کانال مذهبی دارم ممنون میشم اگه حمایت کنین @mahdaviat_313_mahdi           اجرتون با امام زمان عج 😊چـادری اگر هستم،لباس های قشنگ هم دارم،غروب جمعه اگر دلم میگیرد،شادی ها و دیوونه بازیای دخترونه ام سرجایش است،سر سجاده اگر گریه میکنم!گاهی هم از ته دل میخندم شایدجایم بهشت نباشد!اما چادر من بهشت من است 🥰خدایا دوستت دارم💕💕

این کار حرام الهی است و از گناهان کبیره محسوب می‌شود..

کفاره هم دارد...

چندش آور هم است..

بوجود آورنده ی هراز جور درد و مرض هم هست..

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

چندشااااا🤢

🥴🤣

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻