2777
2789
عنوان

موهای قشنگ

576 بازدید | 15 پست

بچها چن وقت پیش موهام خیلی ضعیف شد و موخوره هم گرفت کوتاه کردم و‌بهش روغن بادام‌تلخ میزنم خیلی بهتر شده اما بازم مث سابق نشده شما چه پیشنهادی برا مو دارین برای رشد سریع و پرپشت شدنش؟

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من یه مدت روغن سیاهدانه اصل استفاده میکردم عالی شده بود موهام ، بیشتر موها رو خوش حالت و مرطوب میکنه . ولی برای موخره نمیدونم خودمم مشکلم همینه .موهام به یه حدی خوب رشد میکنه اما هی موخوره میبینم. 

من یه مدت روغن سیاهدانه اصل استفاده میکردم عالی شده بود موهام ، بیشتر موها رو خوش حالت و مرطوب میکنه ...

منم دقیقا مشکلم همین موخوره شده ،خیلی به موهام جدیدا میرسم امروز چن تا روغن جدیدم گرفتم و شنبلیله 

منم دقیقا مشکلم همین موخوره شده ،خیلی به موهام جدیدا میرسم امروز چن تا روغن جدیدم گرفتم و شنبلیله&nb ...

ببخشید با شنبلیله چیکار میکنید ؟ نشنیدم برای مو استفاده کنن. روغن شنبلیله؟

نه تخم شنبلیله و ابش منم از نت این راه حل پیدا کردم خیلیا تعریفشو کرده بودن نوشته بودن در حد معجزس برا مو

خوردن شنبلیله هم نوشته بودن خوبه اما من لیزر موهای بدن انجام دادم ترسیدم یه موقع موهای بدنم زیاد شه نخوردم

خوردن شنبلیله هم نوشته بودن خوبه اما من لیزر موهای بدن انجام دادم ترسیدم یه موقع موهای بدنم زیاد شه ...

عزیزم من دوره لیزر گذروندم ، خوردن شنبلیله مشکلی ایجاد نمیکنه، با خیال راحت استفاده کن.

دقیقتر میدونی چه جوری استفاده کنیم؟ 

ببین من تخم شنبلیه رو گذاشتم داخل یه ظرفی روش اب ریختم یه شبانه روز بود بعدش از صافی رد کردم اون اب رو استفاده کردم باهاش موهامو شستم