2789
عنوان

خوش اندامی

231 بازدید | 7 پست

بچه ها لطفا کمکم کنید این پکیجای لاغری تو اینستا واقعا عملکردش خوبه برای آب کردن شکم و پهلو کسی استفاده کرده نتیجه گرفته آخه آدم نمیتونه اعتماد کنه بعد هزینه کنه ببینه تاثیر نداشته پولش حیف شه آخه چندین بار لباس سفارش دادم از پیجای مختلف هر سری اعتماد کردم ولی پولم رفت فقط یا پکیجای لک و جوش و حجم دهنده لطفا اگه استفاده کردین نتیجه گرفتین بهم بگین

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

چی هست؟ من برای لاغری از برنامه ی مانکن استفاده میکنم راضیم الان یک هفته هست شروع کردم و ۷۰۰ گرم کم کردم

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.

[QUOTE=217141462]چی هست؟ من برای لاغری از برنامه ی مانکن استفاده میکنم راضیم الان یک هفته هست شروع کردم و ۷۰۰ گرم کم ...[/QUOTEپیجfateme.fitshoکسی از محصولاتش استفاده کرده تا حالا رضایت داشته

درخواست دوستی ندین خواهشا آرامشم از همه چیز مهمتره برام خوشحال میشم با نظراتتون راهنماییم کنین 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

[QUOTE=217141462]چی هست؟ من برای لاغری از برنامه ی مانکن استفاده میکنم راضیم الان یک هفته هست شروع ک ...

من اینستا ندارم نمیدونم ولی مانکن خوبه

دنیا جای خوبی میشه   وقتی آدم های فهمیده کار بد دیگران رو تذکر بدن.اگر عمقی نگاه کنیم میبینیم مقصر این همه ظلم و بدبختی و فقر و جنگ فقط آدم بد ها نیستن بلکه اتفاقا آدم خوب هایی که بدی رو دیدن و سکوت کردن باعث و بانی اصلی مشکلات دنیا هستن. بیاید از این به بعد خودمونو مسئول تر بدونیم و با ایمان پیدا کردن به نقش خودمون توی زیبا شدن دنیا و با تلاش خودمون اوضاع رو بهتر کنیم.                   سکوت در برابر ظالمان، مشارکت با آنان است.(آیه ۱۶۵ سوره اعراف)                                                             امام جواد(ع):هر کار زشتی را تحسین و تأیید کند،در آن کار شریک است.
من اینستا ندارم نمیدونم ولی مانکن خوبه

مرسی دوست خوبم از کجا دانلودش کنم

مرسی دوست خوبم از کجا دانلودش کنم

خواهش میکنم از برنامه ی بازار قابل دانلوده ولی من لینکشو برات گذاشتم کد دعوتمو اگر بزنی بهت سکه میده که بعدا توی برنامه میتونی ازشون استفاده کنی

من تو برنامـه مانکن عضو شدم، با کــد دعوت  m-866f30  بیا تو مانکن ثبت نام کن، با وارد کردن این کد سکه اضافه میگیری. از لینک پایین دانلود کن
https://www.mankan.me/

خواهش میکنم از برنامه ی بازار قابل دانلوده ولی من لینکشو برات گذاشتم کد دعوتمو اگر بزنی بهت سکه میده ...

بباشه عزیزم ممنون از لطفت😘

بباشه عزیزم ممنون از لطفت😘

خواهش میکنم عزیزم هر سوالی داشتی به خودم بگو