دیروز یه لیست از چک ها و ضمانت نامه هایی که این ماه قراره ابطال بشن به همکارم دادم چون اون بانک رو سند میزنه و اگر یه ضمانت نامه یا چک ببینه که ابطال شده اون لیستی که من بهش دادم هم بهش کمک میکنه که راحت تر شرح اون ضمانت نامه یا چک رو پیدا کنه هم کنا لیسته یه تیک میزنه که آخر ماه من ازش بگیرم ببینم کدوم ها ابطال شده کدوم ها یادشون رفته برن بانک ابطالش کنن و بهشون یادآوری کنم انجام بدن خلاصه اینکه دیروز این لیست رو همکارم ازم گرفت و قبول کرد اما امروز صبح که رفتم دیدم گذاشته رو میزم یه لحظه گفتم شاید من یادم رفته بهش بدم گفتم این رو فکر کنم یادت رفته دیروز برداری گفت نه خودم گذاشتم تو خودت هر روز دفتربانک و بردار چک کن کنارش تیک بزن گفتم این لیسته به خودتم کمک میکنه که سریع تر چک و ضمانت نامه رو پیدا کنی و نخوای کلی وقت بگردی دنبالشون گفت نه من خودم تو سیستم پیداش میکنم مشکلیم ندارم😐منم گفتم باشه هر طور راحتی،ولی واقعا تعجب کردم از رفتارش هر روز کلی از کارای خودشو میده من انجام بدم (البته من بعد از اون اومدم و سابقه اون بیشتره)هیچی نمیگم یعنی اصلا مشکلی ندارم ولی امروز که این رفتارشو دیدم گفتم وا چقد یه آدم میتونه عقده ای باشه و کمبود داشته باشه که واسه اینکه بخواد بگه من سابقه ام بیشتره و کاری ک تو بگی رو انجام نمیدم همچین کاری میکنه اونم با همکاری که هیچ مشکلی باهاش نداشته واقعا فکر نمیکنم این کاری بود که چیزی ازش کم میکرد یا اضافه میکرد نظر شما چیه؟(ولی از طرفیم من نمیتونم مثل خودش باهاش رفتار کنم چون اگر اون کاری بگه و من انجام ندم سریع راپورت میده)