2777
2789
منم دقیق نمیدونم. فقط میدونم که در این مواقع بی بی مثبت نشون میده ولی بارداری وجود نداره. هورمون بال ...

اره احتمالا بخاطر داروها هست چون سطح هورمون بالا میره ولی خب چرا ماه های قبل من اینطور نشدم داردهم مصرف داشتم

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اخه سنم به نسبت بالاس. عجله دارم. ولی میخوام اینم بذارم کنار. اگه بش فکر نکنم فک کنم بهتر باشه. د ...

ایشالله این ماه باردارمیشی دیگه منتظر نمیمونی گلم من که فقط این ماه ماه بعد اقدام میکنم برام دعا کن

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
یعنی مثبت شدی بعد پریود شدی مگ‌میشه

منم دقیقا کیتم دوخط شد تو تاپیکم هست بعد فرداش پری اومدمیگم حتی دوروز قبلش بخاطر تهوع سردرد رفتم زیر سرم 😥

من فک میکردم بدای من حدودای ۱۴مه. الان ۱۶م هستم و ترشحات دارم. احتمالا عقب افتاده. عزیزم دوره هات چن ...

ماله من گاهی دقیق همون روز میشم گاهی با سه روز اختلاف یعنی بین سی روز و ۲۷ روزه ماه قبل ۹ ابان پری شدم این ماه دکترم بیستم فرستاد سونو فولی داشتم گفت دو شب اقدام کن فولی سمت چپ ۲۲بود اندازش

ماله من گاهی دقیق همون روز میشم گاهی با سه روز اختلاف یعنی بین سی روز و ۲۷ روزه ماه قبل ۹ ابان پری ش ...

اره بدنا متفاوته. من بی ۲۷ تا ۲۸ روزه. این ماهم دقیق روز موعد لکه بینی داشتم. فرداش پاک. اصلا عجیب بود

ایشالله این ماه باردارمیشی دیگه منتظر نمیمونی گلم من که فقط این ماه ماه بعد اقدام میکنم برام دعا کن

چرا فقط این ماه وماه بعد

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
منم دقیقا کیتم دوخط شد تو تاپیکم هست بعد فرداش پری اومدمیگم حتی دوروز قبلش بخاطر تهوع سردرد رفتم زیر ...

چه بد

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
اره بدنا متفاوته. من بی ۲۷ تا ۲۸ روزه. این ماهم دقیق روز موعد لکه بینی داشتم. فرداش پاک. اصلا عجیب ب ...

اره دقیقا کلا از روزی که منم اقدام کردم اصلا بدن عجیب شده بعد اقدام هم تب میکنم نمیدونم چرا الان دردسینه شدید دارم با حرارت بدن

چرا فقط این ماه وماه بعد

میحاستم قبل مهر بشه زایمانم هم اینکه کلا بمونه بعد عید بدنم استراحت کنه چون وقتی اقدام میکنم حالم خیلی بد میشه نرمال نمیمونم