2777
2789
کاش راهی بود آدم زودتر بفهمه. از نکرانی دربیاد ولی بنظرم باید بیخیال باشیم. این استرسه شاید وضعو ...

دکترم گفت استرس مانع میشه نمیزاره لقاح صورت بگیره این ماه من خیلی ارومترم این ماه و ماه بعد فرصت دارم اگه نشه دیگه اقدام نمیکنم تا سال دیگه

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
اخه منم قرص مصرف کرده بودم. گفتم شاید بخاطر اونه

قرص خب تاثیر داره رو هورمون بدن

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخه منم قرص مصرف کرده بودم. گفتم شاید بخاطر اونه

من ماه های قبل هم استفاده کردم اینجوری نشد تازه ماهه قبل که مثبت شده بود قبلش حالم هم بد شد رفتم سرم زدم نمیدونم چیشد اخه 😭🖤

دکترم گفت استرس مانع میشه نمیزاره لقاح صورت بگیره این ماه من خیلی ارومترم این ماه و ماه بعد فرصت دار ...

من اخه سنم به نسبت بالاس. عجله دارم. ولی میخوام اینم بذارم کنار. اگه بش فکر نکنم فک کنم بهتر باشه. دکتر دوماه برای من قرص نوشته. الان سری دومم. منم دیروز بخودم گفتم اگر تین بار نشد، نمیرم فعلا دکتر. معمولی اقدام میکنم ببینم چی میشه. والا اعصابم نمیکشه   

منم پس خودمو باید آروم کنم. روزای تخمک گذاریتو میدوتی شما؟

من از روز بیستم تا ۲۵ هم درد سینه دارم هم تخمک و ترشح ولی این ماه سونو دادم طبق سونو ۲۰ و ۲۱ اقدام کردم دکترم گفت فولی داری اقدام کن 

یعنی چجور؟

منم دقیق نمیدونم. فقط میدونم که در این مواقع بی بی مثبت نشون میده ولی بارداری وجود نداره. هورمون بالا رفته ولی باردار نیست آدم. حدسم اینه که به خاطر دارو و شایدم اقدام مکرر تعادل هورمونی بدن به هم میریزه. سر همینم شاید کلافه ایم. (تو پرانتز بگم که من خودم دوبار اخر که نزدیکی کردیم ارضا نشدم. انگار به هم ریختگی و استرس تو بدنمه)

من از روز بیستم تا ۲۵ هم درد سینه دارم هم تخمک و ترشح ولی این ماه سونو دادم طبق سونو ۲۰ و ۲۱ اقدام ک ...

من فک میکردم بدای من حدودای ۱۴مه. الان ۱۶م هستم و ترشحات دارم. احتمالا عقب افتاده. عزیزم دوره هات چند روزه اس؟

منم همین بود تازه یک روز مونده بود بی بی زدم پاهه پیش مثبت شد ولی فردا صبحش پری اومد این ماه دیگه نم ...

یعنی مثبت شدی بعد پریود شدی

مگ‌میشه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
کاش راهی بود آدم زودتر بفهمه. از نکرانی دربیاد ولی بنظرم باید بیخیال باشیم. این استرسه شاید وضعو ...

اره کاش راهی بود

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
ممنونم ایشالله من بچه دومم هست کلی ازمایش خودم شوهرم دادم موردی نداریم ولی نمیشه 😔دخترم هم خیلی تن ...

قربونت برم عزیزم

من اخه سنم به نسبت بالاس. عجله دارم. ولی میخوام اینم بذارم کنار. اگه بش فکر نکنم فک کنم بهتر باشه. د ...

چندسالته