2777
2789

خجالت بکش نگوناامیدم مسخرت میکنن ایشالله ماه بعد تاپیک بارداری میزنی

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال منم همینطور شد. ظاهرا بی بی مثبت بود ولی آزمایش منفی. شما دارو مصرف میکنی؟

اره کلومید مصرف کردم پنج تا روزی یک عدد

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
خجالت بکش نگوناامیدم مسخرت میکنن ایشالله ماه بعد تاپیک بارداری میزنی

برام دعا کن این ماه بشه💌

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
برام دعا کن این ماه بشه💌

ایشالله به حق امام حسین  زودی مامان بشی

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭
برام دعا کن این ماه بشه💌

من ۵روز ب موعدم بود امروز زدم منفی یود

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 
ایشالله به حق امام حسین  زودی مامان بشی

مرسی دوستم بابت دعات ایشالله😓😔

زود زدی بی بی نزن بزار بگذره من این چند ماه افسرده شدم قسم خوردم باخودم دیگه تا دوروز بعد موعود بیبی نزنم 

زود زدی بی بی نزن بزار بگذره من این چند ماه افسرده شدم قسم خوردم باخودم دیگه تا دوروز بعد موعود بیبی ...

اره ادم ولی انگار طاقتونمیاره

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

ایشالله دامنت سبز میشه خبر بارداری تو میای اینجا بهم میگی گلم خدایا صدای قلب مارو گوش کن نظری کن به حال ما بندهات😭😢

ایشالله دامنت سبز میشه خبر بارداری تو میای اینجا بهم میگی گلم خدایا صدای قلب مارو گوش کن نظری کن به ...

ان شالله شماهم‌همینطور عزیزم

من ۳۰سالمه سنم‌میره بالا بچه هم‌ندارم

اره ادم ولی انگار طاقتونمیاره

منم همین بود تازه یک روز مونده بود بی بی زدم پاهه پیش مثبت شد ولی فردا صبحش پری اومد این ماه دیگه نمیزنم بخدا افسرده شدم میخام بیخیال باشم اما سخته

ان شالله شماهم‌همینطور عزیزم من ۳۰سالمه سنم‌میره بالا بچه هم‌ندارم

ممنونم ایشالله

من بچه دومم هست کلی ازمایش خودم شوهرم دادم موردی نداریم ولی نمیشه 😔دخترم هم خیلی تنهاس همبازی میخاد

ایشالله این ماه نینی میاد تو دلت عزیزم مامان میشی فداتشم