2777
2789

خرابه عزیز 

باید خط کامل باشه ولی احتمالا مثبته 

بازم تکرار کن با ادرار اول صبح 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

ایشالله عزیزم صبح دوباره میزنم ممنونم اره گلم تکون دادم😢😭

مثبته عزیزم مباررررکه

من خیلی بابایی بودم لوس و دردونه بابام بود وای لعنت به این دنیا لعنت به این زندگی که بدون بابام باید ادامه پیداکنم ای خدا بابام به چه آسونی پرکشیدورفت همه میگن خیلی خوش سعادت بوده ولی من میگن کاش مریض بود زمین گیر بود ولی بود خودم کنیزیشو میکرد به جون خودش که عزیزتر از اون کسی نیست برام با زبونم تروخشکش میکرد ولی صد حیف که رفت و تنهامون گذاشت ددلیم من بدون تو بلد نیستم زندگی کنم🖤🖤🖤😭😭😭😔😔😔😔😔😔😔😢😢😢😢😭😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خرابه عزیز  باید خط کامل باشه ولی احتمالا مثبته  بازم تکرار کن با ادرار اول صبح

ایشالله مثبت باشه اخه چند ساعت ناشنا بودم کلا تهوع دارم نیمتونم چیزی بخورم ادرارم از ظهر نرفته بودم گفتم بزنم فردا صبح تکرار میکنم

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
مثبته عزیزم مباررررکه

وای واقعا ممنونم گلم😍😭😭😭😭😭😭😭اشک ذوقم همش میریزه تار میبینم

گذشته ای که حالمان را گرفته، آینده ای ک حالی برای رسیدنش نداریم وحالی ک حالمان را بهم میزند ،چه زندگی خوبی!!!!
ایشالله مثبت باشه اخه چند ساعت ناشنا بودم کلا تهوع دارم نیمتونم چیزی بخورم ادرارم از ظهر نرفته بودم ...

هر چی قسمت باشه عزیز 

امیدوارم بسلامتی طی کنی بارداری خوبی داشته باشی

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️https://www.ninisite.com/discussion/topic/7503866/%D8%AE%D8%A7%D8%B7%D8%B1%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86?page=1

هر چی قسمت باشه عزیز  امیدوارم بسلامتی طی کنی بارداری خوبی داشته باشی

ایشالله هر چی از خدامیخای گلم بهت بده مرسی اومدی جواب دادی گلم ممنونم ازت مهربونم

ایشالله هر چی از خدامیخای گلم بهت بده مرسی اومدی جواب دادی گلم ممنونم ازت مهربونم

خواهش میکنم 

برو به فکر باش شوهرت رو سورپرایز کنی 😘

ایشالله عزیزم صبح دوباره میزنم ممنونم اره گلم تکون دادم😢😭

صبح که شد بذارش یه جای ساف بعد ادرار بذار  داخلش تکونش نده تا نیم ساعت جواب بمن بگو خوشحال میشم  اگه باردار باشی گلم انشالله دلت شا د  لبت خندون 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
خواهش میکنم  برو به فکر باش شوهرت رو سورپرایز کنی 😘

فدای محبتت اره دقیقا هم شوهرم هم دخترم انقدر ذوق میکنه بهش بگم‌میگم صبح بزنم بعد بگم بهشون نکنه خراب باشه 

صبح که شد بذارش یه جای ساف بعد ادرار بذار  داخلش تکونش نده تا نیم ساعت جواب بمن بگو خوشحال میشم ...

چشم عزیزم تکونش نمیدم دیگه

حتما میام میگم ممنونم ازت دعا کن شما بارداری گلم؟

چشم عزیزم تکونش نمیدم دیگه  حتما میام میگم ممنونم ازت دعا کن شما بارداری گلم؟

انشالله  گلم خبر بارداریت فردا بشنوم آره باردارم برام دعا کن سالم بیاد بغلم 

انشالله  گلم خبر بارداریت فردا بشنوم آره باردارم برام دعا کن سالم بیاد بغلم

ایشالله نی نی تو صحیح سالم بغل کنی عزیزم تنش سلامت باشه هرچی از خدا میخای بهت بده گلم 

چشم میام میگم بهت دوستم😍😍😍

ایشالله نی نی تو صحیح سالم بغل کنی عزیزم تنش سلامت باشه هرچی از خدا میخای بهت بده گلم  چشم میا ...

قربونت برم عزیز دلم انشالله آمین خدا ازت بشنوه عزیز دلم   خبر نینی  تو راهی بده  گلم انشالله 

قربونت برم عزیز دلم انشالله آمین خدا ازت بشنوه عزیز دلم   خبر نینی  تو راهی بده  ...

فدات عزیزم آمین 😍😍😘😘😘😘😘

انشالا بارداری ولی ۴قطره بیشتر نریز .رنگاش قاطی میشه

28/9/1401 بالاخره فندق دوم مامان اومد تودلم و بی بی چک مثبت شد،خوش اومدی بهترین هدیه خدا🤩۲۸/۱۱/۱۴۰۱دقیقا قبل از عید توی ۱۷ هفتگی فهمیدم که یک گل پسر تو راهه😍خدارو صدهزارمرتبه شکر انشالله صحیح و سلامت به دنیا بیای پسرقشنگم