2777
2789
عنوان

بعد از عمل بینی

192 بازدید | 13 پست

من امروز رفتم مطب دکتر برای معاینه...دکتر یه نگاه کرد با عینک مخصوصش بعد گفت نفس عمیق بکش یهو استخون بین چشم و بینی راستمو فشار داد به اونور مردممم از درد...برای بعضیای دیگم این کارو میکرد داد میزدن اونا،الانم همه سر و فکم درد میکنه اعصابمم بهم ریخته😑

چرا این کارو کرد دکتر؟ همه جراحا انجام میدن بعد عمل ازین کارا؟

دلم ریش شد😑

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

جا انداخته استخون رو

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی عکس بینی بده😍مبارکه 

😬کاربر قدیمی❤️ عشقهای من👈🏻اهورامزدا❤️پسرم❤️همسرم❤️ آدمی را آدمیت لازم است…💙  گفتار نیک❤️پندار نیک❤️کردار نیک❤️ (منتها نه برای همه)🥰
🥲

چقد ازاین ایموجیه بدم میاد😂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
همیشه استفادش میکنم دوسش دارم😂💔

چرا از چشاش آب میاد🔫😂

اره دکتر منم انجام داد تا چند روز سردرد داشتم، میگن بینی که خیلی ورم داره اینجور میکنن برای کمتر شدن ...

اهاا😓

من که کل بینیم ورم داشت چرا فقط یک طرفو فشار داد

مرسی عزیزم🤍 پنج شیش هفتس عمل کردن دور پره ها کرم زدم اینجوریه

مبارکه عزیزم