2777
2789
عنوان

کیا قالی بافی بلدن

793 بازدید | 7 پست

سلام دوستان من به فکر یه شغل و درآمدم.یهو قالی بافی به ذهنم افتاد که یه کارگاه کوچیک بزنم و خانمایی که بلدن بیان و ببافن.بنظرتون چطور شغلی هست من هیچ اطلاعاتی ندارم.فقط چون صنایع دستی هست حدس میزنم بازارش بد نباشه و اصلا کجا باید ببریم و بفروشیم؟میشه خواهش کنم راهنمایی کنید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم میبافه البته برا دل خودش 

واقعا  باید سرمایه هنگفتی داشته باشیا وگرنه کلات پی معرکس الان قالی داریم تا قالی قالی هس که ابریشم توی ریشه و بافت داره و قالی که کلا پشمه 

تو بافتن هم به ظرافت خاصی نیاز داره

شما تجربه داری در این زمینه؟

عزیزم من تابلو فرش بافی بلدم.

قالی بافی هم بلدم ولی زیاد نبافتم.

ولی برو تامین اجتماعی بگو میخوام بیمه قالی بافی بشم راهنماییت میکنن .فکر کنم مبلغ خیلی کمی هم باید هر ماه بریزی بعد بازنشست میشی بهت حقوق میدن

بابا گره ای که با دو رکعت نماز و یکم دلبری کردن از خدا باز میشه رو چرا با دست و دندون می افتی به جونش ؟!