2777
2789
عنوان

در چه حالین؟

202 بازدید | 34 پست

از صبح تا الان آب خونمون قطعه خیلی سخته😪

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

دراز کشیدم

پسر داره PS بازی میکنه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دارم ب نینی شیر میدم

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
سرم داره میترکه

میگرن؟

هر لحظه ای از عمر من به یاد ایران گذشت... آقایون لطفا درخواست دوستی نفرستید واقعا مایل به معاشرت نیستم. اینجا نظر شخصیمو میگم میتونید باهاش موافق نباشید. معلم زبان هستم مایل بودید میتونید با قیمت منصفانه زبان یاد بگیرید. من لحن شوخی دارم گاهی اوقات چیزایی رو که میگم جدی نگیرید امیدوارم سو تفاهم نشه. ❤️

منم، این چند روز عجیب معتاد گوشی شدم با اینکه سر درد دارم

خیلی بده 

منم نمیتونم از گوشی دل بکنم  

Cheers to me 🥂                                                         عاشقِ خود شدن شروع یک زندگی رمانتیکِ مادام العُمر است ...💙
دارم ب نینی شیر میدم

قدم نو رسیده مبارک😘😘

مادرشوهرم برای جاریم تولد گرفته توفکرم چی بپوشم🤔

🤣🤣 کمک نمیخوای 

قدم نو رسیده مبارک😘😘

مرسی عزیزم

پشت معدش انگار خرابس

هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک باز دهنش عین ماهی بازه 😕

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
مرسی عزیزم پشت معدش انگار خرابس هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک باز دهنش عین ماهی بازه 😕

اخییی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز