2777
2789
عنوان

پیج همسرسابق نامزدمو دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 27 پست

وای کاش نکنی این کارو هزار تا راه دیگ برا تحقیق هست با احساس اون دختر نمیخواد بازی کنی 

قطعا حس بدی پیدا میکنه بخواد گذشته رو یاد اوری کنه یا یه درصد بفهمه همسر سابقش داره ازدواج میکنه شاید دلش بشکنه 

برای خودتونم خوب نیست ارتباط با این خانم 

خنده بر لب میزنم تا کس نداند راز من وَر نَه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت!  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا خودت اذیت میکنی گذشته تموم شده مطمئن باش اگه همو میخواستن جدا تمیشدن

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘

ببین اینم درنظر بگیر شاید اونا اخلاق هاشون باهم جور درنمیامده جدا شدن

شما روی اخلاق نامزدت بیشتر فکر کن

اخلاقش مرام معرفتش دستت بیاد

خوب بشناسیش

چون تو میخوای زندگی کنی اون خانم دیگ تموم شده رفته علتش هرچی هم ک بوده دیگ اون توی این زندگی نیست

پس شرایط خودتو با نامزدت بسنج

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

نه نکن من اینکارو کردم زنیکه بعدا فهمید. هم همه چیز رو گزاشت کف دست شوهرم و سه ماه بینمون جدایی و دوزی و اختلاف انداخت هم اومد محل کارم پیش رییسم آبروریزی کرد و هم قرار بود شکایت کنه ازم که با پادرمیانی شوهرم منصرف شد.

هرکسی خود داند و خدای دلش که چه دردیست کجای دلش. لطفا برای حل مشکلات خانواده م  دعا کنید.

اگ حساسی سراین موضوع ک نباید بااین اقاازدواج میکردی دیگ جداشدن چیکارش داری

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉