2777
2789

خیلی تازه بتات چنده؟

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.

ممنون میشم راهنمایی کنید 

من ۲۰ روزه ازاقدامم میگذره ۴روزه ازموعد پریدم میگذره لکه بینی داشتم یک روز بیشترطول نکشید لکه تقریبا قهویی که دکتر احتمال لانه گزینی داد همون روز که لکه دیدم رفتم آزمایش بارداری که گفت منفیه احتمالش هست دوباره آزمایش بدم مثبت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فعلا همین آزمایشو دادم داخلشم بتا هست  

بی بی چک هم بزن اگه دوتا خط قرمز شد حتی اگه کمرنگ پر رنگ هم شد یعنی بارداری

تو زیبا ترین هدیه ای خدایی دختر قشنگم .من هر روز عاشق بودن با تو میشم و تو هر روز زیبا از از قبل . کیمیا جونم مامانی و بابایی هرکاری برا خوشبختی و آرامش تو میکنن.خدای خوبم به همه ای چشم انتظارا یه فرشته ای ناز بده مراقب دختر ناز منم باش.
 کی لکه بینی داشتی من تازه بعد ده روز بالاخره بی بی چکم مثبت شد رفتم از دادم ۲۸۰ بود اقدام اول ...

منم اقدام اولمه بعد ۱۵ روز لکه بینی داشتم  بعدش یه بی بی چک زدم که کاذب شد رفتم آزمایش دادم اینم جواب ازمایش 

حالاامیدی هست 

منم اقدام اولمه بعد ۱۵ روز لکه بینی داشتم  بعدش یه بی بی چک زدم که کاذب شد رفتم آزمایش دادم این ...

اره معلومه که هست خیلی زود آز دادی من با این دقیقا روز تخمک گذاری و روز قبلش داشتم و دیگه نداشتم ولی ده روز بعد موعد مثبت شد بی بی م ازمایش نشون میده ولی باید از موعدت یکی دو روز مثلا گذشته باشه یا بعضیا لقاحشون دیره آزمایششونم دیر مثبت میشه به نظرم بارداری 

باره میزنم ولی هردوبار کاذب شد نامشخص میشه

یعنی خط میوفته یا نه ؟؟؟

ببین عزیزم بی بی چک منفی کاذب داره اما مثبت کاذب نداره یه چند روز صبر کن احتمالا هنوز تو مرحله لقاح و لانه گزینی هستی 

یعنی خط میوفته یا نه ؟؟؟ ببین عزیزم بی بی چک منفی کاذب داره اما مثبت کاذب نداره یه چند روز صبر کن ا ...

روزی که لکه بینی داشتم ازبی بی چک استفاده کردم یه دونه خط انداخت شروع کرد به خط دوم که نصف خطی بود وگفتن نامشخصه