2777
2789
ازاد... دانشگاه فرهنگیان خیلی علاقه داشتم ولی نشد دیگه هر رشته ای میرفتم برام مهم نبود تو چی ملی؟؟

اره دانشگاه دولتی شاهرود منم فرهنگیان دوست داشتم دعوت به مصاحبه نشدم رتبم ۳۴۰۰ بود تو رتبت چند بود؟ اگه دوس داری بگو

اره دانشگاه دولتی شاهرود منم فرهنگیان دوست داشتم دعوت به مصاحبه نشدم رتبم ۳۴۰۰ بود تو رتبت چند بود؟ ...

۲۱۰۰ریاضی خوب بود ولی نمیدونم چرا دعوت نشدم.. خانوادمم گفتن ملی فقط فرهنگیان میزاریم بری دیگه منم تو شهر خودمون دارم میخونم

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۲۱۰۰ریاضی خوب بود ولی نمیدونم چرا دعوت نشدم.. خانوادمم گفتن ملی فقط فرهنگیان میزاریم بری دیگه منم تو ...

اوهوم رتبت خیلی خوب بوده شاید شهری بودی که ظرفیتش کم بوده درکل موفق باشی گل من🤍

اوهوم رتبت خیلی خوب بوده شاید شهری بودی که ظرفیتش کم بوده درکل موفق باشی گل من🤍

تو هم همین طور عزیزم😍❤... خوش بگذرون دانشگاه تو یه شهر دیگه خیلی خوبه 

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
هی چی بگم منکه دوست داشتم شهر خودم باشه😐😂

دیوونه ای بخدا دختر.. میری دانشگاه با دوستات خوش میگذرونی بخصوص تو خابگاه همه خاطرات خوبو معمولا تو خابگاه دارن ولی من ازش محرومم😔

ایشالله که خوبه عزیزم😄😘

دیوونه ای بخدا دختر.. میری دانشگاه با دوستات خوش میگذرونی بخصوص تو خابگاه همه خاطرات خوبو معمولا تو ...

مرررررررسی گلم ایشالله واقعا هر چی خیره 

میگم آوا من یه سوال از درس اصول حسابداری دارم میشه بفرستم برات ببینی میتونی حل کنی؟ ممنون میشم درخواست میدم بهت

مرررررررسی گلم ایشالله واقعا هر چی خیره  میگم آوا من یه سوال از درس اصول حسابداری دارم میشه بف ...

باشه گلم بفرس اگه تونستم حل میکنم