2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سینگل بودنو عشقه اه اینقد بدم میاد از همکلاسیای دانشگاه که نگو یه مشت بچن😝😒

سینگل باش پادشاهی کن😂😂😂😂😂والا تو دانشگاه برای امتحانا رل میزنن باور کن

صحیح ترم اول تو جوی😂😂

اره بابا بچه های ما که ترم اول عین آدم ندیده ها راه به راه رل زدن و با هم رفته بودن محمود آباد منم استوری های عشقولانه شونو نظاره گر بودم😂😂😂

من اسکیزوفرنی دارم. خطرناک نیستم. هیولا و قاتل بالقوه نیستم. اختلالم همه ی من نیست. فقط قسمتی از منه. ( دوستان گرامی، به جااااان خودم فیلم "ذهن زیبا" رو دیدم. اینقدر اینو پیشنهاد نکنید!!!!)
سینگل باش پادشاهی کن😂😂😂😂😂والا تو دانشگاه برای امتحانا رل میزنن باور کن

ما پسرامون یه مشت خر و اسکل به تمام معنان😂😂😂

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
ما پسرامون یه مشت خر و اسکل به تمام معنان😂😂😂

بخدا پسرررررره بوزینه میاد سرکلاس میگع استاد قرار بود امروز بپرسین اینو کجای دلم بزارم وااااااااقعا دلم میخاد خودمو خفه کنم

بخدا پسرررررره بوزینه میاد سرکلاس میگع استاد قرار بود امروز بپرسین اینو کجای دلم بزارم وااااااااقعا ...

وااااای بمنم استرس وارد کردی.. انشالله که همینجور مجازی باشه😫😫

من ترم اولم تو چی؟؟

زندگی زیباست    زشتی های آن تقصیر ماست    در مسیرش هرچه نازیباست آن تدبیر ماست    زندگی آب روانیست روان میگذرد    آنچه تقدیر منو توست همان میگذرد....💖💖
منم ترم اولم رشتت چیه؟  من علوم اقتصادیم

حسابداری... از رشتت راضی هستی؟؟

آره یکم سخته ولی باهاش کنار میاد دوسش دارم کدوم دانشگاهی؟

ازاد... دانشگاه فرهنگیان خیلی علاقه داشتم ولی نشد دیگه هر رشته ای میرفتم برام مهم نبود

تو چی ملی؟؟