2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

در ماه دوبار عالیه ...من سفید پوستم زود چرک میشم تا کیسه نکشم پوستم مثه اول نمیشه من هم خودم هم دخترمو میکشم مامانم مثه برفه هر دفه میره حموم میکشه کلا چرکای مرده پوست رو برمیداره

خیلی حوصله میخواد حداقل یکساعت باید وقت بذاری

اره ولى خيلى تميز و سفيد ميكنه عاليه

من دلم ميخواد تو حموم بخوابم يكى كيسه بكشه بهم! يبار به شوهرم گفتم مياى گفت كى حال اينكارا داره برو سرتو بشور بيا😐😂

براي پوست عاليه . اما به شرطي كه بدنت خوب خيس بخوره . حتما از روشور استفاده كني . كيسه هم محكم نكشي . بعدش هم با صابون بدنتو نشور . فقط زير بغل و كف پا و كشاله ي رانها . چون بدنت خيلي خشك ميشه . اذيتت ميكنه . هفته اي يه بار خوبه . كف پاها رو حتما سنگ پا بكش . 

صابون کلا استفاده نمیکنم شامپو بدن بزنم .روشور چیه؟

سفيداب . همون سفيدها . بعد از كيسه كشيدن ميتوني به بدنت خضاب بمالي . اين خضاب ها براي پوست خيلي خاصيت داره . بعد از كيسه كشيدن و خشك كردن بدن بايد خضاب بمالي به بدن . چون بدنت خيس باشه همه ش ليز ميخوره ميريزه رو زمين . 

لایه برداره دیگه 

از نوع قدیمی و سالمش

لایه بردار بسته به پوست هفته ای دوبار 

یا یکبار

یا دوهفته یکبار میشه استفاده کرد

چون یه لایه مرده از روپوستو برمیداره پوست حساس میشه بعدش و ضعیف باید کلی مراقب پوستت باشی بعد استفاده روغن بزنی ابرسان بزنی

ضد افتاب. یادت نره 

به نام خداوند رنگین کمان💔 🙂🌷یه مامان گوگولی هستم🥰🦦درموردسزارین سوالی داشتی بپرس🤱راستی من باوجود میوم و تخمدان پلیکیست باردارشدم پس ناامید نباش🫂🧿پسرم عاشقتم🤍♥️