2777
2789
عنوان

عروسی

86 بازدید | 11 پست

بچه ها توفکر گرفتن عروسی هستیم.

اما ما هردومون مذهبی هستیم..نه ازاون خشکاش ..

حالا اطرافیانمون‌مذهبی نیستن..برای گرفتن عروسی ما میخوایم یه سری مسائل رو رعایت کنیم ولی برای عقد هرکاری کردیم بازم‌اونا کار خودشون رو کردن..

حالا دلم عروسی میخواد😔

ولی باتوجه به این مورد نمیتونیم...

هرچیزی دلشون میخواد استوری میزارن..حجاب .‌.ورعایت نکردن ماسک زدن به خاطر کرونا مشکلاتی بود که توی جشن عقدم‌داشتم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

دعوتشون نکن برین آتلیه عکس بگیرین 

نمیتونی بهشون بگی که چرا استوری میذارن یا حجاب ندارن مشکلی داری باهاشون پس نباید دعوتشون کنی 

هنگامی که هوس باردار می‌شود گناه را به دنیا می‌آورد آنگاه مرگ پیش می‌آید
تو حجاب خودتو داشته باش  کاری به اونا نداشته باش

شروع میکنن به مسخره کردن..

اعصاب آدمو خورد میکنن..

خب عروسی مال من.دوست دارم جوری که دلم میخواد باشه

من حالا خانواده شوهرم مختلط نمیخوان باش سمت من مختلط ی گیررررری کردم شدیددد ... تصمیم گرفتم عقدبگیرم ببرمشون شام بخورن فقط 😃😂

برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) و خونه دار شدن من صلوات بفرستیدلطفا😍😍 ۱۴۰۱/۳/۱۲💘

شما که نمیتونی به همه بگی چطور لباس بپوشن و حجاب داشته باشن هر شخصی مسئول  اعمال خودشه ولی ماسک زدن و رعایت پروتکل هم توی عروسی خیلی با هم جور در نمیاد چون همیشه یه سری افراد هستن که رعایت نمیکنن

دعوتشون نکن برین آتلیه عکس بگیرین  نمیتونی بهشون بگی که چرا استوری میذارن یا حجاب ندارن مشکلی ...

ازمن میزارن..برای عقد بدون شالم..اصلا اهمیت نمیدن..تازه قهز هم میکنن

شروع میکنن به مسخره کردن.. اعصاب آدمو خورد میکنن.. خب عروسی مال من.دوست دارم جوری که دلم میخواد با ...

بذار مسخره کنن

من و انکارِ شراب ؛ این چه حکایت باشد ؟ غالبا این قدرم عقل و درایت باشد 😊❤🤞
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز