2777
2789
عنوان

مدیرمون آمارهمه رو داره ،😒😒😒😒

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 19 پست
کلاس چندمین کجایید که ۴تومن شهریه اس؟ خیلی کمه

کلاس نهم البته بدون کلاس تست و کلاس تقویتی با کلاس تست و کلاس تقویتی ۵میلیون 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدررر آدم زورش میااد خداییی😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

آره 😑😑 به من گفتن تو سوگولی هستی زیاد بیار 😑😑😑😢😢 نمیدونم چطور به خانوادم بگم 

حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است    نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری  برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
اوووه ۹۱، ۸۰۰ تومن هم خیلی بوده

آره ولی مدرسه قبلیم کرده بود ۱۲۰۰ امکانات نداشت درس دادنشونم افتضاح بود.کمالملک اومدم برم دوربین بود تو کلاسش اعصابم بهم ریخت نمیشد تقلب کرد نرفتم.این چون عروس فلانی بود قیمتش بهتر بود ولی کلک زد وسط سال پول سرویسمم با تخفیف شد ۱۵۰ خدا ازش نگذره پیکان بود انقدر خاطرات مزخرف ازش داریم هم خنده داد هم واقعا چندش آور  هر روز یکیمون ناقص بودیم با رانندگیش با صلوات تا مدرسه میرفتیم🤣🤣🤣🤣

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم