2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
بحث متمایز بودن نی که یخ زمانی این چیزا نبود نمیدونستیم الان که دیگه شورشو دراوردن سمت خوبی نمیره اش ...

ن‌من کاملا موافقم درست میگین

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اره میگم خودش عکس داده شرط می بندم 😂

نمیرین الهی😑عجب موجوداتین

خب ما چیکار کنیم،عکس بدیم یا ن؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

دیشب سر یکی خودمو تا مرز بی ابرویی بردم گندش در اومد حتی نیومد ی پی امم بده بگه اون یارو کشتت زنده ا ...

دختر پسر نداره تو همشون خوبو بد هستش این خوده ادم هستش باید بتونه خودشو کنترول بکنه

بعضی از ادمها در حدو اندازه ماها نیستن  

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
پسر ذهنش تو تصور خودش خیلی تصویر سازی می کنه از طرف مقابلش 

تصویرسازی های منحرف؟😂

فرق منی که؛ سوم راهنمایی جغرافیا رو 20 شدم با رفیقم که 10 شد اینه که من میدونم نیوزلند کجای کره ی زمینه، و اون الان اونجاست! :/
ن مجبور نی ولی کلا زیاد دیدم از اینا ب نظرم اینکه ب ظاهر کسیو بپسندی بده نمیخوای کلا ولش کن گناه ...

اره خوب باید تجربه بشه برای دیگران 

باز خودشون مالک آن کنترل خودشون دست خودشونه

می خواد عکس بده یا نده..

:(
چتدوقته باهمین

دو روز😂😂

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

خو اگ کر بود😂😂😂

قطعا همون خوده ترشیدس   

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
دختر پسر نداره تو همشون خوبو بد هستش این خوده ادم هستش باید بتونه خودشو کنترول بکنه بعضی از ادمها د ...

داره دختر دلش زود تر میشکنه

متاسفانه همرو دیدم دیگ کسیو ادم حساب نمکنم

بد جور رکب خوردم 

قید همچیو زدم قید اینم میزنم

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!