2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 91 پست
دخترام همینجور😐

دختر از راه گوش عاشق پسر می شه   

مشتی هستی ملوان کشتی هستی  پنج سال هستش پر قدرت پر از انرژی مثبت دارم از پدرم فلج هستش پرستاری می کنم   همه لوتیان می دونند که پرچم بالاس   اگر کسی ازت درخواست کمک کرد بدون قبلا از خدا درخواست کمک کرده و خداوند ادرس تورو بهش داده  ورزشکارم بدنساز باید همیشه قوی باشم تا بتونم از پس مشکلات زندگی بربیام.به جدم قسم من اون ادم وقیح دو زنه نیستم  من اصلا به روح مادرم ازدواج نکردم تا حالا موقعیت خیلی زیاد داشتم خداشاهده. ولی از جوونیم گذشتم از هوا و هوس گذشتم به خاطر پدرم.اون علی شکارچی داره تبلیغ نر بودن می کنه و چند همسری  من دارم تبلیغ انسان بودن می کنم و تک همسری.تو زندگیم هیچ وقت نذاشتم  حقی پایمال بشه.در خواست دوستی قبول نمی کنم من خستم اما می دونم که میرسم بالاخره من میسازم دوباره دنیامو یه نفره
مرسی واقعا😄

خواهش میکنم 😂

اَ اون دورا میاد بو تو😎😀 زومن گرگا همه رو تو 😎😀 اکیپ همه لات و لوتو 😎✌🏻😀 یعنی تو فقط بزن سوتو 😎😀  این فیکارو اَ من دور کن 😎😀 فقط اورجینالا رو جور کن 😎😀 یه لحظه منو بو کن 😂😎😀بویه موفقیته چشم حسودا رو کور کن 😎😀 الان من رسمن توپم😎😂 تازه رسیدم فضا بودم 😂😎😀 تیپم سر تا پا سیاه 😎😀که مچ کنم با فانتزیام😎😀

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حقدارن خب منم مجازی اشناشدم اون نگف عکس من سریع گفدم عکس خاستم ببینم اصن چجوره تو ذهنم همش قیافه متف ...

گل جان یکم راهنمایی میکنی ارتبط مجازی رو،ی روز ست فعلا🥴

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

چقدر دلتون پره     خدا سنگشون کنه پسرارو

دیشب سر یکی خودمو تا مرز بی ابرویی بردم گندش در اومد حتی نیومد ی پی امم بده بگه اون یارو کشتت زنده ای مردی

هعی ای دل حق داری هرچی بم بگی

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!
همش چرتو پرته من که شخصه با این ک پسرم سمت این چیزا نرفتم مگه بحث اشنایی اردواج اینده باشه مشکلی نیس ...

اوکه شما همینجوری پیش بری انشالله ب حول قوه الهی پیروز میشی😂

برا خوشبختیم یه صلوات بفرستین میدونم خوشبخت میشم الهی آمین☺
هیچکس مجبور نشده عکس بده  تا عکس ندادین بهتر همه چی .. بعد عکس خیلی جدی میشه

خب وقتی پسر عکس میخواد یعنی رابطه جدی میخواد؟

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

اگه قصدش جدیه ازش بپرس  ببین چی میگه هدفش چیه اصن می خواد عکس بگیره بلاک کنه شاید اصن

😂😂وای از این مارمولکام دایم یعنی

اخه زشت نیست بپرسم ؟نمیگه چ هوله دنبال حدی کردن رابطه ست؟همش ی روزه اخه🥴

هیچکس مجبور نشده عکس بده  تا عکس ندادین بهتر همه چی .. بعد عکس خیلی جدی میشه

ن مجبور نی

ولی کلا زیاد دیدم از اینا ب نظرم اینکه ب ظاهر کسیو بپسندی بده

نمیخوای کلا ولش کن

گناه داره با دلش بازی کنی

صدای تو همانند صلیب‍‍ی ست ،❣کہ مسیحی را به آن آویختن..!
اوکه شما همینجوری پیش بری انشالله ب حول قوه الهی پیروز میشی😂

بحث متمایز بودن نی که یخ زمانی این چیزا نبود نمیدونستیم الان که دیگه شورشو دراوردن سمت خوبی نمیره اشتباه میگم؟

میخوان گوشی رو بذارن رو تاقچه جلوش یه نماز بخونن 😐😐😐

خدا نکشتت😂

مَن نبضَم با لبخندِ طُ ميزنه. .♡                                                  کاش امام رضا تو بخوای حاجتم روا شود...❤❤                                       آذربایجان قیزیام😌🤍                                                                   لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیم💖                                                       آقا امام رضا ❤خودت ضامن زندگیمون باش                                                                      هنوز هم نبودنت رو باور ندارم🥺🖤                                          نفسم میگیرد در هوایی که نفس های پدرم نیست...                                                           غصه ی چیو میخوری این دنیا که همه چیزش دروغه... :/