2777
2789
عنوان

روز 8 انتقال

2090 بازدید | 13 پست

چرا هیچ علائمی ندارم

اونایی ک انتقالشون منفی بوده ادم متوجه میشه جنین چجوری دفع میشه یا ن؟؟؟ 

دل تودلم نیست نکنه نگیره؟؟؟ 

دیروز که روز هفتم بود بی بی زدم منفی بود😭

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

واسه بی بی چک زود بوده منم علائمی نداشتم تا چند روز بعد از مثبت شدن آزمایشم .

برام دعا کن انقد استرس دارم

قرصا و اینارو خوردم ولی از لحاظ استراحت فکر میکنم مراعات نکردم رفتم سرکلاس تئوری آیین نامه نشستم بنظرت میتونه تاثیری داشته باشه تومنفی شدن؟؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به علائم نیس من پنج بار منفی شدم هربار هم یا علائم مختلف..یابی علائم دفع جنینم نمیفهمیدم

عهههه من شنیدم اگر بیفته بایدیه چیز صورتی کم رنگ ببینم که خداروشکر ندیدم به همین دلموخوش کردم

عهههه من شنیدم اگر بیفته بایدیه چیز صورتی کم رنگ ببینم که خداروشکر ندیدم به همین دلموخوش کردم

اگه بگیره ی لک صورتی یا قرمز روشن میبینی عزیزم

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
اگه بگیره ی لک صورتی یا قرمز روشن میبینی عزیزم

هیچی ندیدم روز چندم باید این لکوببینم؟؟؟ 

برام دعا کن انقد استرس دارم قرصا و اینارو خوردم ولی از لحاظ استراحت فکر میکنم مراعات نکردم رفتم سرک ...

حتما عزیزم انشالله که دلت شاد شه و نی نیت جاش سفت و خوبه...اول که همه چی دست خداست انشالله که هر چه خیرهست پیش میاد ...منم فقط سه چهاروز اول استراحت بیشتری کردم ولی راستش از خونه هم بیرون نرفتم ..زیاد سر پا نباشی و استرس بیش ازحد نداشته باشی کافیه

هیچی ندیدم روز چندم باید این لکوببینم؟؟؟ 

ببین عزیزم خیلیا لک رو ندارن

ولی معمولا فک کنم روز نهم اینا 

یا روز موعد پریودشون میبینن

سرچ کن دقیق بدونی..

لک لانه گزینی

پروفایلم... ارزومه... لطفا واسه رسیدن بهش یدونه صلوات واسم بفرستید..❤ 
منم ندیدم .فقط وقتی اومدم خونه بخاطر ترس از کرونا دوش گرفتم که بعدش یه لخته دفع کردم ..فکر کردم دیگه ...

دفع کردی یا ن؟؟؟